Đokovića zajedno ruše Italijani i Englezi!

Ko o čemu, strani mediji o Novaku Đokoviću. Italijanski mediji su uoči US opena brže-bolje pokrenuli priču da je Nole bio pred razvodom braka, a sada su se na to nadovezali i Englezi.

Svijet 31.08.2016 | 15:45
Đokovića zajedno ruše Italijani i Englezi!
Nije prvi put da strani mediji pakuju afere prvom reketu svijeta, a i sam Đoković je nerijetko žrtva toga jer je iskren više nego što bi trebalo u razgovoru sa pojedinim novinarima, pa je priča o razvodu nastala kada je otkrio da su ga privatni problemi ometali na Vimbldonu.

Dežurni detektivi kada je riječ o srpskom sportisti su Italijani, a ne treba zaboraviti ni da su prednjačili i u optužbama da je namjestio meč davne 2007. i namjerno izgubio. Bilo bi potrebno mnogo stranica u novinama da se nabroje svi napadi stranih medija na aktuelnog šampiona US opena, a osim Italijana, prednjače Amerikanci i Britanci, koji su ga "provlačili" čak i kroz doping afere.

"Konkretno, Rodžer Federer nije imao tih problema jer je miljenik Zapada. Novak im smeta što je broj jedan, a iz male je države. Ne mogu da se pomire s tim da najbolji na svijetu nije neki Amerikanac, Francuz, Italijan... Pokušavaju da mu smjeste sve i svašta, neko će vjerovati, neko neće, i tu se ništa ne može... Ali, ja znam da je Novak psihički jak i da sve to može da izdrži. Mogu da pišu šta hoće, on je broj jedan, to je činjenica, ostalo su izmišljotine", poručio je poznati hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić za "Alo".

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić pomno prati kako sportski dio priče, tako i ono što se priča, spekuliše... Armenulić smatra da su sve optužbe i napadi dobro organizovani i da nisu nasumični i slučajni.

"Činjenica je da je to zajednička akcija Engleza, Italijana i ko zna koga kako bi ga uznemirili i da bi pao u formi. To je očigledno. On je pametan čovjek i zna o čemu se radi, tako da mislim da to ne uzima u obzir. Pravo da vam kažem, na sve te optužbe ne vrijedi ni odgovarati, to su, jednostavno, smješne stvari. Da se razvodi, valjda bi on znao prije njih, ne može se to sakriti", kaže Armenulić.

Ni Armenulić ne poriče da sve što se dešava ima veze sa tim što je tako mala država iznjedrila velikog šampiona:

"Mi smo mala država, on je najbolji na svijetu, a to im sigurno smeta i smetaće im sve dok bude prvi. A prvi će biti sigurno i ove godine, tako da će morati da izmisle nešto i za iduću godinu. Vjerovatno će pisati da ima još dvije žene ili ko zna šta. Poručio bih im da pune novine svojim aferama, jer kod njih toga ima napretek, a Novaka neka ostave na miru".

Jelena objasnila sve



Jelena Đoković, supruga prvog tenisera sveta, pojavila se na tribinama na meču prvog kola US opena i tako "objasnila" Italijanima priče o razvodu. Ona je sjedila u Novakovoj loži zajedno sa njegovim trenerima Marijanom Vajdom i Borisom Bekerom. Takođe, u Njujorku je već danima uz Novaka, a na Instagram je postavila i jednu stariju fotografiju na kojoj u zagrljaju supruga i ostatka tima slavi uspehe Fondacije "Novak Đoković".

Izvor: Alo

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

xy

31.08.2016 13:49

Mediji kao babe tračare.

ODGOVORITE
Name

симо

31.08.2016 14:08

Могу га малко повући, хахаха

ODGOVORITE
Name

xxxxx

31.08.2016 14:14

Moze on takvu naci pod balagom

ODGOVORITE
Name

Don Kihot

31.08.2016 14:35

Nedajte se djeco , ovo su svjetski hoštapleri i bagra koja nevoli i nemože vidjeti srećne i zaljubljene ljude...Neka vas Bog čuva ove mafije!

ODGOVORITE
Name

Srbin

31.08.2016 14:40

"Novak im smeta što je broj jedan, a iz male je države." I što se ta mala drzava zove SRBIJA i što je Djokovic SRBIN-dobar covjek i humanitarac...To ljudskim izrodima smeta

ODGOVORITE
Name

naijiskrenije

31.08.2016 15:50

Novak je vrhunski teniser ,ali mi je antipatičan i nikada za njega nisam ,niti mislim navijati.Antipatičan mi je zbog svog providnog ulizivanje svima i svakome,teniserima ,organizatorima turnira ,gradovima u kojima se turniri održavaju,a posebno publici kako bi je pridobio ua sebe ,svojim ponašanjemna terenu kad pobijeđuje i kad gubi.

ODGOVORITE
Name

Srpko

31.08.2016 16:16

A koji se to majke ti teniser neuvlaci u guzicu organizatorima,publici i ostalim? Sto se foliras? Reci da ti je antipatican zato sto je SRBIN! I svima koji ga nevole je samo to razlog. Simpatican ti mozda naduvani federer,ili onaj dopingovani nadal,ili odvratni britanac ili skot,kako hoces,marey! Sta se folirati vi svi iz ex Yu,koji niste SRBI!

Name

Boki

31.08.2016 17:22

Pa antipatican ti je jer je srbin i to ulizivanje si vidio ti i niko vise

Name

činjenica

31.08.2016 15:55

Pilić priča gluposti-Federer nije miljenik samo Zapada, već cijelog svijeta.On je 13 uzasopnih godina proglašavan najomiljenijim teniserom.

ODGOVORITE
Name

pitanje

31.08.2016 19:34

re.Srpko,kako to da je publici širom svijeta naduveni Federer od.2002.godine najomiljeniji teniser,a teniseri mu do sada 11 godina dodjeljuju priznanje za najkorektnijeg među njima na Turu.Nije valjda da je i publika i teniseri glupi,samo Novakovi navijači znaju ko je kakav.Jesti li se ti i drugi Novakovi navijači zapitali kako to da teniseri nikad nisu vašeg miljenika nagradili priznanjem za najkorektnijeg među njima.I još nešto,srpske sam nacionalnosti,ali nisam zaslijepljena Novakom.

ODGOVORITE
Name

REPUBLIKA SRPSKA

31.08.2016 20:06

TI SI NAS PONOS I MARSAL, NEKA ZLOBNICI PRICAJU I DALJE GLUPOSTI, VOLIMO TE NAJVIŠE NOLEEEEEEEE SAMPIONEEEEEEE, ZIVIO TI NAMA U ZDRAVLJU I SRECI, REPUBLIKA SRPSKA JE UZ TEBE DOK POSTOJIS

ODGOVORITE
Name

СРБИН

01.09.2016 09:52

САМО ЈЕ ЈЕДАН СРБИН И ЈЕДНА ПРАВОСЛАВНА ВЈЕРА!

ODGOVORITE