Kasandra pokazala sina

Glumicu Koraima Tores domaća publika pamti po ulizi Kasandre u istoimenoj latino sapunici. Karijeru je stavila u drugi plan otkako je zasnovala porodicu, koju je sve do sada krila od javnosti.

Zanimljivosti 26.08.2016 | 20:00
Kasandra pokazala sina
Kako se "Kasandra" emitovala pre više od 20 godina, Koraima i dalje uživa veliku popularnost i u latinskoj Americi i na našim prostorima. Glumica ima 43 godine, a zadržala je lepotu koja joj je donela titulu jedne od najlepših latino zvezda. Pored toga, može da se pohvali zavidnom figurom zbog koje izgleda bar dvostruko manje.

I dok se na društvenim mrežama često hvali svojim trbušnjacima, retko kada ćete na njenom profuilu videti članove njene porodice.

- Znate da ne govorim mnogo o sebi jer mi to nije prijatno.jatno. Ipak, moram da priznam da mi je interakcija sa vama na društvenim mrežama predivno iskustvo i malo po malo trudiću se da to promenim. Ovo je moja najveća ljubav, sin Manu Nikolas - objavila je Koraima i od obožavateljki odmah počela da dobija ponude da joj budu snajke.



Koraima je Manua dobila sa suprugom, kolumbijskim glumcem Nikolasom Monterom, sa kojim ove godine slavi 20 godina braka.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ACO V .

26.08.2016 18:22

Sad smo mnogo pametniji sa ovom ekskluzivnom informacijom.

ODGOVORITE
Name

Jelena

19.07.2020 09:40

?????? Baš tako!