Neda Ukraden: Na meni se vidi da li sam plastična

Pevačica Neda Ukraden nedavno je napunila 66 godina, a kaže da se nikada nije osećala bolje. To se na njoj vidi, pa svakodnevno dobija komplimente na račun svog izgleda.

Moda i ljepota 26.08.2016 | 17:15
Neda Ukraden: Na meni se vidi da li sam plastična
Iako je i dalje aktivna na muzičkoj sceni, a slobodno vreme provodi sa unucima, ona ima vremena i za zdrav život i fizičku aktivnost. Na izgledu joj zavide i znatno mlađe koleginice, a evo šta ona kaže o glasinama da je za to zaslužna estetska hirurgija.

- Mislim da se na meni vidi da li sam plastična lepotica. Sve što vidite na meni je moje - grudi, kosa, nos, uši, zadnjica (smeh). Ali sve to mora da se održava različitim estetskim tretmanima kao što su radio-talasi, masaže i, naravno, ništa bez nege lica, a i duha - rekla je Neda za "Blic Puls" i dodala da se ne plaši starenja.

- Ne da se ne plašim nego sam primer koliko je starost relativna stvar. Ja sam vam živi demant biologije, medicine i svih komplementarnih nauka jer sada tek živim najbolje u svom životu. Mogu da budem primer i putokaz kako žena ne treba da bude otpisana sa 45-50 godina, jer je u pitanju velika neistina. Kada sačuvate svoje zdravlje i ulažete u svoj izgled, možete biti vitalni u bilo kom životnom dobu. Ne bojim se i s ponosom ističem svoje godine. I jedna sam od retkih pevačica koja javno govori o svojim rođendanima i o broju godina. A i dokaz sam da se ima za šta biti ponosan na broj godina, shodno biografiji, izgledu i porodičnom statusu.

Iako ne krije da uživa u životu, trenutno prolazi kroz težak period zbog bolesti majke, zbog čega plače svaki put kad je vidi.

(Blic Puls)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

građanin

28.08.2016 10:37

Svaka čast Nedo. Nemoj plakati zbog godina majčinih, samo joj budi na usluzi za njenog života i to je to.

ODGOVORITE
Name

K

10.01.2017 07:39

Nedo krajlice