Boje koje najbolje stoje plavušama

Ukoliko proučavate žene pored sebe (a znamo da proučavate), zasigurno ste vremenom primjetili da određene boje odeće mnogo bolje pristaju plavušama, neke brinetama, a neke crnkama. Ako ste ipak u dilemi što se svijetle kose tiče, izdvojili smo 3 boje koje najbolje pristaju ženama s plavom kosom.

  • Magazin
  • Moda i ljepota


Prirodne plavuše obično su žene sa svijetlom puti pa im pristaju kontrastni tonovi poput jarke, dominantne crvene boje ili kobaltno plave, a izvrsno (zbog male doze glamura) izgledaju i u komadima metalik sjaja. Nježno roza možda nije kontrastna no izgledaće dobro jer će samo naglašavati vašu svijetlu put i kosu te odavati utisak nježnosti i blage prirode.

Isti efekt bi mogla imati i bijela, ali ne od glave do pete.

Jarko crvena

Svijetla kosa, zavodljivi crveni ruž na usnama i mala ili maksi crvena haljina oduvijek su simbol za glamur i seksepil. Nije tajna da crvena boja najbolje pristaje upravo plavušama, a takva vizija žene simbol je neke zamišljene" femme fatale" još od nekih davnih dana modne istorije.

Metalik sjaj

Kao i crvena boja, zlatni ili srebrni sjaj i šljokice takođe najbolje izgledaju na ženama svijetle kose jer djeluju nekako glamuroznije i ženstvenije te pomalo dekadentno. Srećom pa su komadi s metalik sjajem jedan od najvećih trendova ove sezone.

Nježna ružičasta

Plavuše u svijetlorozim odjevnim komadima uvijek deluju mnogo nežnije, ženstvenije i blaže od žena s drugom bojom kose, čak i pomalo eterično. S nježnom, puderastom nijansom ružičaste teško ćete pogrešiti imate li svijetlu kosu.

(Elle.rs)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.