Balažic ''otvorio dušu'': Tomić me ignoriše, neću da gledam Zvezdu u LŠ!

Fudbaler Partizana Gregor Balažic požalio se slovenačkim medijima na loš status u timu crno-belih.

Fudbal 30.07.2016 | 15:30
Balažic ''otvorio dušu'': Tomić me ignoriše, neću da gledam Zvezdu u LŠ!
On je u razgovoru za portal "Ekipa24" rekao da se potpuno oporavio od povrede kolena, ali da ga trener Ivan Tomić ignoriše.

Težak period za Gregora Balažica. Tek što se oporavio od povrede kolena slovenački štoper skrajnut je na marginu Partizanovog tima.

Trenutno nije ni blizu startne postave, a u intervju za slovenačku Ekipu iskusni defanzivac je otvorio dušu. Govorio je u odnosu sa trenerom Ivanom Tomićem, povredi kolena, ali i činjenici da se Partizanov večiti rival Crvena zvezda bori za ulazak u Ligu šampiona.

Novinari iz Slovenije su očigledno upoznati sa velikim rivalitetom srpskih velikana, pa su Balažica pitali o šansama Crvene zvezde da se plasira u eminentno takmičenje.

„Mi u Partizanu ne želimo da gledamo Zvezdu u Ligi šampiona“, naslov je intervju sa nekadašnjim reprezentativcem Slovenije.

Trenutno su u Partizanu na poziciji štopera standardni Sederik Gogua i mladi Nikola Milenković. Tokom pripremnog perioda se činilo da će Balažic biti prvi izbor Ivana Tomića.

„Treniram normalno, tokom priprema sam bio uigravan. Povreda je stvar prošlosti, tako da ne znam zašto ne igram“.

"Na pripremama sam bio u takmičarskom ritmu, treniram normalno, potpuno sam spreman. Pre nekog vremena mi je trener Ivan Tomić rekao da sam u planovima, da ću igrati kao starter, ali je promenio ploču. Rekao je da ne želi rizik od nove povrede, a ja sam mu ponovio da sam spreman", naveo je Balažic, koji je dodao "da ne želi da gleda Zvezdu u Ligi šampiona".

Izvor: blic.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar