Male tajne moćnog „Votsapa“

Era pametnih telefona donela je i prevlast aplikacija nad tradicionalnim SMS-om. Aplikacija koja se izdvaja je „Votsap“. Ipak, najveći broj korisnika nije svesno kakve sve fenomenalne mogućnosti pruža mehanizam iza zelene ikonice sa slušalicom.

  • Magazin
  • Informacione tehnologije


Nije tajna, ali je slabo poznato da aplikacija Votsap (WhatsApp) može da se koristi i na računaru. Sve što je potrebno je da posetite adresu www.web.whatsapp.com i da pratite uputstva.

Ukoliko ne želite da se vidi kada ste poslednji put bili na Votsapu možete isključiti opciju Seen.

Postupak je veoma jednostavan: otvorite aplikaciju, odete na Podešavanja, zatim odaberete Nalog, Privatnost, Viđen/a i od ponuđene tri mogućnosti odaberete jednu: da svako može da vidi kada ste koristili aplikaciju, da vide samo vaši kontakti ili niko.

Sve poruke koje ste razmenili možete sačuvati tako što ćete ih poslati sebi na imejl adresu.

Sa „android“ uređaja dodornite razgovor ili grupu i zadržite prst na ekranu i odaberite opciju slenje mejlom.

Vlasnici „ajfona“ treba da odu u razgovor koji žele da sačuvaju, odabeu opciju Informacije o kontaktu, a zatim slanje mejlom.

Previše aktivnosti drugih članova grupa ili prijateljica koja ne razume da ste na poslu mogu dovesti do toga da telefon počne da vas iritira.

Isključite zvuk na odabranoj komunikacijitako što ćete ući u željeni kontakt ili grupu, odabrati Informacije o korisniku, zatim Utišaji opredeliti se za jedan od ponuđenih perioda.

RTS
fotot: whatsapp

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

cups

27.06.2016 20:29

Otkako je viber navalio sa komercijalnim reklamama pa cak i ukinuo podrske za neke telefone npr. BBerry itd. sve nas je vise na ovom zimzelenom :)

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.