Ana i Jelena blistale

Javna je tajna da se naše teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković nikada nisu družile, istina, nisu se ni svađale, ali su se našle na istom mestu i obe su zablistale.

Zabava 25.06.2016 | 09:45
Ana i Jelena blistale
Sva lepota belog sporta prošetala se u četvrtak uveče u Londonu na prestižnoj žurki kojom se najavljuje Vimbldon, ali svetske teniserke su pale u drugi plan pored naših Ane Ivanović i Jelene Janković.

Njih dve je i spojila ova žurka, budući da nikada nisu bile bliske, ali i da nisu u otvorenom sukobu.

Najviše pažnje privukla je svakako Ana, koja se pojavila bez verenika Bastijana Švajnštajgera. On trenutno u Francuskoj učestvuje na Evropskom prvenstvu u fudbalu, te je razumljivo sprečen. S druge strane, njihovo venčanje, obavijeno velom tajne, približava se, a kako je zakazano za 12. jul, razumljivo je što su svi gledali u lepu buduću nevestu.

Ana je odabrala crvenu mini haljinu i crne sandale, a od nakita je na njenoj ruci blistao verenički prsten. Haljina dizajnera Torntona Bregazija za brend "Preen" košta oko 1.000 evra, ali njoj očigledno vredi svaku paru ako je suditi po njenom izgledu.

Podsetimo, Ana i Švajni će se venčati na nepoznatoj lokaciji, a sve što zvanice znaju jeste da će ih sa aerodroma u Minhenu pokupiti privatni avion 11. jula i odvesti u nepoznatom pravcu.

Na crvenom tepihu solo se pojavila i Jelena Janković. Ona je odabrala beli, delimično providni komplet i sandale sa cvetićima. Diskretno našminkana, talasaste kose, Jelena je sinoć opravdala status modne ikone tenisa. Provokativno, ali s merom, tako se mogao nazvati stajling popularne Džej Džej.

Blic
foto: picmonkey

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

teniserke

25.06.2016 16:25

Malo objektivnosti ne bi škodilo.Ko je imao priliku da vidi fotografije zna da su najljepše bile Hantukova, ,Wožnijacki i Muguruza. Ivanović ništa posebno,a o izgledu Jankovićeve nije vrijedno komentarisati.

ODGOVORITE
Name

Lucky

25.06.2016 23:55

Kakav ti je ukus :). Ana je ljepša od sve 3 koje su nabrojane,ali slažem se da nije ništa posebno i da Jankovićevu ne vrijedi komentarisati. Šarapova je ,po mom mišljenju i ukusu :) ,daleko iznad svih.

Name

Nada

26.06.2016 08:20

Obije su lijepe i ponos Srbskog naroda u cjelini .

ODGOVORITE