Video: Svi znaju gdje će šutirati, ali ne vrijedi!

Leo Mesi je ove sezone postigao devet uglavnom spektakularnih golova iz slobodnjaka i svi su završili u istom uglu. Golmani to znaju, no... Ne vredi. Pogledajte.

Fudbal 25.06.2016 | 17:30
Video: Svi znaju gdje će šutirati, ali ne vrijedi!
Bila lopta udesno, sa pozicije idealne za levonogog asa kakav je Lionel Mesi, ili prekid bio po sredini, pa čak i iskosa sa leve strane, manje-više poznato je gde će majstor šutirati.

U golmanov gornji levi ugao.

I to zna ceo svet, ali kada namesti nišanske sprave, pomoći nema!

Lionel Mesi postigao je prethodne noći verovatno najlepši od devet golova iz slobodnih udaraca, koliko je zabeležio ove sezone igrajući za Barselonu i Argentinu.

Golman Sjedinjenih Država Bred Guzan čak je i krenuo na vreme, međutim lopta je završila "u 90" i to je bilo to: Argetntina – SAD 4:0 u polufinalu Kopa Amerika.

Najbolji fudbaler sveta, pre meča sa Amerikancima, i Panami je plasirao loptu iz slobodnjaka u mrežu, a u dresu Barse na putu ka tituli prvaka Španije i Kupu kralja, bio je precizan sedam puta.

Fiksirajte golmanov gornji levi i – uživajte!







Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Kum

26.06.2016 20:51

Bog je na nebu,na zemlji Mesi! Mogu da mu pljunu pod prozor i Pele i Maradona a naravno i Penaldo. Svjetlosnu milju je ispred njih. Cast pravom Ronaldu i Ronaldinju,ali i oni su koji stepenik ispod.

ODGOVORITE
Name

danijel

27.06.2016 13:52

svake cast majstore