Jokan čeka Mitra i Rafu na premijeri u Čempionšipu!

Aston Vila sezonu započinje protiv Šefild Venzdeja na Hilsborou dva dana kasnije.

Fudbal 25.06.2016 | 15:30
Jokan čeka Mitra i Rafu na premijeri u Čempionšipu!
Rafael Benitez i Njukasl novi drugoligaški život započinju u petak (5. avgusta) gostovanjem na Krejven Kotidžu protiv Fulama. Biće to ujedno i duel dva SrbinaAleksandra Mitrovića i Slaviše Jokanovića, koji će i u novoj sezoni sedeti na klupi londonskog kluba.

Svrake se posle nekoliko godina u Premijer ligi vraćaju među drugoligaše, ali nemaju nameru da se dugo zadrže u njoj. Žele ekspresan povratak u elitu, a korak ka tom cilju je i dogovor da Benitez ostane na kormilu tima sa severa Engleske. Prvi meč na domaćem terenu za Njukasl uslediće u drugom kolu protiv Hadersfilfa (13. avgusta). 

Još jedan engleski velikan ovog leta će igrati u nižem rangu. Aston Vila sezonu započinje derbijem na Hilsborou protiv finaliste ovogodišnjeg plej-ofa Šefild Venzdeja u nedelju popodne (7. avgusta). Biće to prva zvanična utakmica Roberta Di Matea na klupi Vile, a zanimljivo da je prvi sezonski lokalni derbi sa Birmingemom na programu 29. oktobra na Sent Endrjuzu.

Norič Siti, koji je takođe ispao iz Premijer lige novu sezonu u Čempionšipu započinje na gostovanju nekadašnjem šampionu Engleske Blekburnu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar