Briatore: Kriv sam za Alonsovu tužnu sudbinu u Meklarenu!

„Kada me je pre neki dan novinar pitao hoće li Alonso ponovo pobediti svi su se smejali, jer sam ga ja nagovorio da potpiše za Meklaren“, kaže Flavio Briatore.

Ostali sportovi 25.06.2016 | 15:15
Briatore: Kriv sam za Alonsovu tužnu sudbinu u Meklarenu!
Mudri Flavio Briatore konačno priznaje da su njegovi prstići krivi za sumorne epizodeFernanda Alonsa u Meklarenu. Stari F1 vuk se kaje, a kako i ne bi kada je od šampiona za tren oka napravio polovičnu pojavu, dežurnog gubitnika i šta sve još ne...

Tačno, Briatore iza sebe ima inpresivne rezultate jer je Alonsa predvodio na putu do šampionske titule, ali ipak to nije sve. On je i pored razlaza na menadžerskom planu i dalje na neki način mešao karte u Fernandovoj karijeri jer sarađuje sa FOM – om.

„Mislim da je Alonso najviše voleo Ferari. To je bilo neko vreme u kom je mnogo ljudi pričalo o njemu, ali se nisu stekli uslovi koji su mu tada bili potrebni za uspeh. On je bio kritikovan zato što nije bio uspešan, ali ni bolid mu nije bio baš najbolji. Alonso bi osvojiošampionat u 2010. godini samo da je Ferari obavio svoj posao kako treba“, rekao jeBriatore, vidno uzrujan zbog svakodnevnog urušavanja šampionskog imidža Fernanda Alonsa.

„Kada me je pre neki dan novinar pitao, hoće li Alonso ponovo pobediti svi su se smejali, jer sam ga ja nagovorio da potpiše za Meklaren. Možda je tu moja greška, ali oni to mogu brzo da reše, poledajte njihove rezultate, zar treba još nešto da vam kažem“, tvrdi stameniBriatore uz gorak izraz kajanja zbog evidentno lošeg posla u provodadžisanju sa Alonsom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar