Emotivac Dijamantidis poručio navijačima...!

Ne budite tužni! Važno je da volite PAO! "Ali, imali smo i teških trenutaka. Veoma je važno što ste vi uvek bili uz ekipu. Tako bi trebalo da bude uvek. Klub je iznad pojedinca. Svi mi dođemo i odemo, a klub ostaje", istakao je on.

Košarka 25.06.2016 | 17:15
Emotivac Dijamantidis poručio navijačima...!
Dimitris Dijamantidis završio je igračku karijeru, a nikakvi apeli i molbe uprave Panatinaikosa i uprave tog kluba da promeni odluku nisu urodile plodom.

Njegovim povlačenjem definitivno je zatvoreno jedno, možda i najtrofejnije poglavlje, u istoriji Panatinaikosa, ali i grčke košarke.

Kako bi se odužio navijačima atinskog kluba sjajni plejmejker oprostio se pismom u klupskim novinama.

On je, pored ostalog, istakao koliko je uživao prethodnih 12 godina u Panatinaikosu i apelovao na navijače da nastave da bodre klub kao i do sada. 

“Dragi prijatelji,

Hoću da vam se zahvalim iz sveg srca za sve trenutke koje smo prošli zajedno u prethodnih 12 godina dok sam nosio dres Panatinaikosa. Preživeli smo mnogo toga, imali smo velike uspehe i, kao što sam već rekao, osećam se blagoslovenim što zbog svega toga.

Ali, imali smo i teških trenutaka. Veoma je važno što ste vi uvek bili uz ekipu. Tako bi trebalo da bude uvek. Klub je iznad pojedinca. Svi mi dođemo i odemo, a klub ostaje.

Za mene  je došlo vreme da završim karijeru i provedem mnogo više vremena sa porodicom. Nema potrebe da budete tužni. Jedino što svi zajedno moramo da uradimo je da podržimo ekipu. Hvala vam od srca za ljubav i podršku koju ste mi pružili svih ovih godina“, stoji u pismu Dijamantidisa.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar