Milinko Pantić preuzima Elće?!

Jap Stam ga pretekao, ali Milinko Pantić ima novu ponudu! Srpski trener nije uspeo da preuzme komandnu palicu u Redingu što ne znači da će dugo čekati na posao.

Fudbal 25.06.2016 | 17:00
Milinko Pantić preuzima Elće?!
Izgledalo je da će biti Engleska, ali kao da mu je suđena Španija. Milinko Pantić bi novu epizodu trenerske karijere mogao da započne u zemlji u kojoj je prosveo najslavnije igračke dane. Za usluge nekadašnjeg veziste Atletika je zainteresovan Elće.

Pantić je do pre nekoliko dana važio za jednog od najozbiljnijih kandidata za upraženjenu klupu redinga, ali je na kraj taj posao dobio Jap Stam. Međutim, Pantiću je sada stigla ponuda iz španskog drugoligaša. Elće je imenovao novog sportskog direktora, Hosea Luisa Molinu, a njegov prvi zadatak je da pronađe trenera. Izbori je suzio na dva imena: Milinka Pantića i Onesimusa Sančeza koji je nedavno uveo Toledo u Segundu.

Milinko Pantić je trenerski zanat počeo da izučava u B timu madridskog Atletika posle čega je vodio azerbejdžanski Baku. Tokom sezone je imao i ponude Hetafea i Apolona. Elće je sezonu u Segundi završio u sredini tabele… 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar