Zvezdini darovi iz Pariza: Kanga i Ruiz (skoro) završeni!

Crveno-beli bi početkom naredne sedmice trebalo da dobiju velika pojačanja!

Fudbal 19.06.2016 | 11:00
Zvezdini darovi iz Pariza: Kanga i Ruiz (skoro) završeni!
Apelovali su na strpljenje odgovorni iz Crvene zvezde, govorili da rade na dovođenju kvalitetnih pojačanja. Navijači danima očekuju nešto konkretno, a prema poslednjim informacijama ponedeljak bi trebalo da bude radostan dan za njih.

Vezista Rostova Gelor Kanga i krilni napadač Lila na pozajmici u Dnjepru Džon Ruiztrebalo bi da budu naredna pojačanja srpskog šampiona, potvrđeno je našem portalu iz izvora bliskih Crvenoj zvezdi.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić boravio je prethodnih dana u Parizu i izgleda doneo ozbiljne darove sportskom sektoru. Naravno, ništa nije gotovo dok se ne potpiše, ali može se čuti da su Gabonac i reprezentativac Kostarike skoro pa sa obe noge na zemlji.

Dojučerašnji član Rostova Gelor Kanga dolazi kao velika želja šefa stručnog štaba. Reč je o vezisti brendiranom na ruskom tlu, igraču koji bi trebalo da oplemeni vezni red srpskog šampiona. Njemu je istekao ugovor sa Rostovom, a kako je jednom prilikom rekao menadžer Srđan Jeremić - Kanga bi predstavljao ozbiljno pojačanje za klub.



Naravno, u slučaju da zaduži crveno-belo opremu Kanga će na leđima imati veliki teret. Navijači će ka gledati kao nekog ko je sposoban da pravi razliku u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Uostalom, bogat CV obevezuje ga na tako nešto.

Slična konstatacija važi i za Džona Ruiza. Krilnog napadača koji je isplivao u konkurencijiBisesvara i Đembe. Njemu je istekao ugovor sa Lilom, a poslednju sezonu je proveo na pozajmici u Dnjepru. Za ukrajinski klub je je na 14 mečeva postigao šest golova i imao dve asistencije. Standardni je član reprezentacije Kosatrike i bio je učesnik Kopa Amerika.

Pre Ukrajine Ruiz je igrao za belgijski Ostende gde je, takođe, ostavio, solidan utisak.



Lakše će disati stručni štab Crvene zvezde ukoliko Gelor Kanga i Džon Ruiz uskoro zaduže crveno-belu opremu, ali tu neće biti stavljena tačka na prelazni rok. Samo zarez...

Na Marakani i dalje intenzivno traguju za napadačem, bez obzira na sudbinu Uga Vijeire. Zvezda je bila u pregovorima sa Migelom Muriljom, Leandro Damjao ostaće samo pusta želja navijača... Takđe, u sredu ili četvrtak biće poznat ishod pregovora sa PablomMučeom...

Od domaćih snaga trenutno najbliži Marakani je Urođ Đurđević. Vreme raspleta u Zvezdi...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar