Ugljevik: Nagrade najboljim učenicima

Učenici i nastavnici Osnovne škole „Aleksa Šantić“ iz Ugljevika obeležili su „Dan učeničkog stvaralaštva“ uz prigodan program na kom su najboljima u ovoj školskoj godini dodjeljene nagrade.

Republika Srpska 30.05.2016 | 16:20
Ugljevik: Nagrade najboljim učenicima

Šest učenika devetih razreda nagrađeni su „Vukovom diplomom“ za postignut odličan uspeh iz svih nastavnih predmeta i primerno vladanje u toku osnovnog obrazovanja. Diplome su dodjeljene: Sanji Despotović, Ivani Dragić, Ljiljani Đurić, Milošu Novakoviću, Tanji Antić i Petri Lazić.

Miloš Novaković se svojim radom i uspesima izdvojio i ponio laskavu titulu „Đak generacije“.

"Svake godine opština Ugljevik u okviru projekta `Opština za svoju mladost` nagrađuje najbolje učenike. To je naša potreba i opredjeljenje rukovodstva opštine Ugljevik da posebnu pažnju posveti svima onima koji su u prethodnom periodu marljivo radili i postigli zapažene rezultate u različitim oblastima", rekao je Vasilije Perić, načelnik opštine.

Perić je napomenuo da će u budućem periodu opština Ugljevik dati još snažniji podršku kada je u pitanju obrazovanje mladih.

Miloš Novaković, đak generacije, poručio je da treba ulagati trud, a raditi ono što najviše volimo. "Siguran sam da će se sav rad i trud koji uložimo isplatiti u budućnosti", rekao je Novaković.

(BN televizija) V.M.

Foto: BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mišo

31.05.2016 10:02

Čestitke nagrađenima ali i načelniku koji je prepoznao značaj ove manifestacije.

ODGOVORITE