Anastasija pjevala prateće vokale Ceci

Pevačica na novom albumu sarađivala sa ćerkom: U studiju sam je pitala da li hoće da proba da peva i pristala je. Ispalo je fenomenalno.

Zabava 25.05.2016 | 12:17
Anastasija pjevala prateće vokale Ceci

FOLK zvezda Ceca Ražnatović uveliko priprema novi studijski album, a sve prateće vokale otpevala joj je ćerka Anastasija, koja danas slavi punoletstvo. Pevačica se u jednoj televizijskoj emisiji pohvalila koliko je njena naslednica talentovana za pevanje.

- Anastasija mi je otpevala prateće vokale za sve pesme na albumu - rekla je Ceca, koja je u poslednje vreme sve obaveze podredila gala proslavi ćerkinog 18. rođendana. - Bile smo zajedno u studiju, ja sam pevala svoje, a onda sam je pitala da li hoće da proba i pristala je. Bila je vredna i ispalo je fenomenalno. Ćerka mi je vrlo talentovana.

Anastasijino punoletstvo je nedeljama glavna tema tabloida. Očekuje se da će glamuroznoj proslavi u hotelu "Hajat" prisustvovati 300 zvanica, a na okupu će biti cela estrada. Na žurku neće moći da se uđe bez pozivnice, koja je ujedno propusnica za rođendansko slavlje. Budući da se bez Cecinih hitova ne može zamisliti nijedno slavlje, njene pesme biće i u sredu uveče na repertoaru. Slavljenica ništa nije prepustila slučaju, pažljivo je birala toaletu, pa će, navodno, nositi dve haljine.

Novosti

foto: instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar