Video: Partizan i dalje pita vlasti Srbije...!

Radna grupa uputila pisma premijeru Aleksandru Vučiću, ministru policije Nebojši Stefanoviću, rеpubličkom dirеktoru policijе Vladimiru Rеbiću i dirеktoru bеogradskе policijе Vеsеlinu Miliću, sa željom da se što pre rasvetli incident.

Fudbal 05.05.2016 | 15:20
Video: Partizan i dalje pita vlasti Srbije...!

Partizan traži odgovore!

I ne samo to, u Humskoj ne žele da se incident koji se pre šest dana dogodio ispred severne tribine stadiona Partizana, kada su prilikom napada na direktora Miloša Vazuru od strane huligana teško povređena dva člana obezbeđenja, stavi "pod tepih".

U Partizanu su rešeni da problem izguraju do kraja, kako bi se počinioci i eventualni nalogodavci izveli pred lice pravde.

Za sada nisu zadovoljni kako se odvija istraga, jer se, barem ne javno, još ništa ne zna o počiniocima.

Iz tog razloga je Radna grupa donela odluku da se pošalju pisma na adrese prеdsеdnika Vladе Rеpublikе Srbijе Alеksandra Vučića, ministra unutrašnjih poslova Nеbojše Stеfanovića, rеpubličkog dirеktora policijе Vladimira Rеbića i dirеktora bеogradskе policijе Vеsеlina Milića.

Napad na čelnika Partizana Vazuru i njegovo lično i klupsko obezbeđenje, dogodio se prošlog četvrtka, a bezbednosne kamere na stadionu crno-belih su zabeležile ceo incident.

Policija je dan posle incidenta obavestila javnost da je identifikovala napadače i da je za njima raspisala poternicu.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar