Koliko i kako zarađuju parlamentarci EU?

Iako javnost u BiH smatra da su njihovi predstavnici u Parlamentu BiH sa platom od oko 2.500 evra pretplaćeni, primjeri iz Evropskog paralmenta to demantuju.

Svijet 05.05.2016 | 12:19
Koliko i kako zarađuju parlamentarci EU?

Iz priloga Njemačke televizije RTL vidljivo je da poslanici Evropskog parlamenta zarađuji oko 15-ak hiljada KM i da i pored toga na sve načine pokušavaju da uzmu koji evro više.

Novinar RTL-a koji je pokušao da sazna koliko to parlamentarci EU "trpaju" u džepove, prvo je izbačen iz Parlamenta. Zatim je kamerman pokušao da snimi neke kadrove, ali su parlamentarci bježali ispred njega...

Na snimku je vidljivo i to da neki samo dođu, otkucaju karticu, i izađu iz zgrade, time su si obezbjedili dnevnicu, a ko zna gdje su taj dan bili.

Pogledajte prilog RTL-a:

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Eh

05.05.2016 11:08

Ne možete Njemačku porediti sa ovom septičkom jamom koja se održava u životu kreditima MMFa a i silnim količinama novca ispod stola.

ODGOVORITE
Name

semberac.

05.05.2016 18:04

Smanjio se priliv iz diaspore. sećam se dobro,kako su se svadjali u parlamentu.toliko su išli daleko;zahtevali su EVROPSKE PLATE"a rezultat:uništena republika,i sa njom :narod!gospodo'NAROD.Pošten.

ODGOVORITE