Bata Živojinović na intenzivnoj njezi

Zdravstveno stanje poznatog glumca ozbiljno, problem srčana i bubrežna insuficijencija (slabost). Dina Živojinović: Deda je borac, dobiće i ovu bitku. Uz njega je baka Lula, donosi mu hranu, čak mu i peva.

Srbija 02.05.2016 | 22:52
Bata Živojinović na intenzivnoj njezi

LEGENDA srpskog filma, Bata Živojinović, bije još jednu životnu ofanzivu. Pre nekoliko dana Bati je iznenada pozlilo, zbog čega je hitno prebačen u jednu beogradsku bolnicu.

Kako su "Novosti" u ponedeljak uspele da saznaju u medicinskoj ustanovi u kojoj se leči, zdravstveno stanje čuvenog glumca je i dalje ozbiljno. Smešten je na odeljenje intenzivne nege, a lekari su nam potvrdili da je posredi srčana i bubrežna insuficijencija (slabost), zbog čega se maksimalno trude da mu obezbede najefikasniju terapiju.

Da podsetimo, osamdesetdvogodišnji glumac je pre četiri godine doživeo težak moždani udar od kojeg se oporavio, a kome je prethodio srčani udar 2006.

Bolovao je i od gangrene, koju je u nekoliko navrata lečio na Kubi, gde živi njegova ćerka Jelena. Poslednjih nekoliko meseci proveo je na oporavku kod kuće, uz suprugu Lulu i unuku Dinu.

Upravo je unuka, koja se trenutno nalazi u Parizu, u ponedeljak potvrdila za naš list da porodica Živojinović, kao i uvek u sličnim situacijama, ne gubi optimizam i veruje da će se Bata i ovaj put izvući poput feniksa.

"Raspoložen je i šali se u našim svakodnevnim telefonskim razgovorima", rekla je Dina, ćerka Batinog sina Miljka, za "Novosti". 

On je veliki borac, ali je izuzetno važno što uz sebe ima divne lekare i sestre, koji sa izuzetnom posvećenošću brinu o njegovom zdravstvlju. Tu je naravno i baka Lula, ona sve radi da mu olakša ovu bitku - donosi mu domaću hranu u bolnicu, čak mu i peva.

Izvor: Novosti

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Saša

02.05.2016 17:24

Ne daj se, Aranđele. Neka ti Uzvišeni Bog pomogne da dobiješ i ovu životnu bitku.

ODGOVORITE
Name

Sipi

02.05.2016 18:07

Nedaj se bato

ODGOVORITE
Name

kiki

02.05.2016 23:02

Bata partizan.

ODGOVORITE
Name

sina

03.05.2016 03:12

Ne daj se bato

ODGOVORITE