Tako je govorio Mats Humels...!

Kada su iz Dortmunda odlazili Mario Gece i Robert Levandovski kapiten je znao da ih naruži! Šta ćemo sad, Mats?!

Fudbal 01.05.2016 | 20:20
Tako je govorio Mats Humels...!

Bajern je na putu da u samo četiri godine otme Dortmundu tri superstara! Posle Marija Gecea i Roberta Levandovskog, sva je prilika da će u redove ljutog rivala i kapiten Borusije Mats Humels! To je gotovo izvesno posle današnjeg saopštenja koje su na svom zvaničnom sajtu objavili Milioneri, a u kome se kaže da Humels jasno stavio do znanja čelnicima kluba da želi u Minhen i da ne postoje sredstva da ga klub sa Vestfalena zadrži ukoliko Bavarci uplate željenu količinu novca na njihov račun - radi se o cifri od 30.000.000 evra.

A ako se od pojedinaca i očekivala izdaja - nema nikakave sumnje da navijači Borusije tako gledaju na prelaske svojih mezimaca u redove Bajerna, bez obzira što je Humels i ponikao u Minhenu - od kapitena svakako nije. Ne treba previše objašnjavati, dovoljno je samo vratiti se nekoliko godina unazad i pročeprkati po izjavama Matsa Humelsa.

Godina 2013, nakon što je Mario Gece potpisao za Bajern:

"Zaista ne razumem njegovu odluku, samo to sam rekao. Svi smo iznenađeni onim što je uardio. Jednostavno ne verujem da se radi o bilo kakvim sportskim razlozima. Slagao se jako dobro sa svima nama, i zbog toga sam jako iznerviran".
U potpisu, Mats Humels.

Godina 2014, nakon što je Robert Levandovski prešao u Bajern:
"Ne zanima me da osvojim osam šampionata! Više volim da radim neke posebne, specijane stvari sa Dortmundom. Levi želim sreću, kao i Geceu, ali mene Bajern nikada neće imati. Novac nije sve u životu".
U potpisu, opet Mats Humels.

Ima li šta da se doda?

foto: Action Images

Izvor: mozzartsport.com

Komentari / 0

Ostavite komentar