Balzam za skidanje šminke

Ako vam je dosadilo da pre spavanja kožu lica čistite već poznatim preparatima, poput mleka, ulja ili gela i tonika, dopašće vam se balzam za skidanje šminke.

Moda i ljepota 28.03.2016 | 16:00
Balzam za skidanje šminke

AKO vam je dosadilo da pre spavanja kožu lica čistite već poznatim preparatima, poput mleka, ulja ili gela i tonika, dopašće vam se balzam za skidanje šminke. Ovaj novi multifunkcionalni proizvod se nedavno pojavio u kozmetičkim kolekcijama, a brzo će da osvoji dame jer može da zameni nekoliko proizvoda - gel za umivanje, sredstvo za uklanjanje mejkapa s očiju i tonik za čišćenje.

Iako ima gustu, kremastu teksturu, u njegovoj osnovi su ulja zahvaljujući kojima sa lakoćom otapa šminku, čak i vodootpornu, čineći pore čistim. Istovremeno, deluje poput melema, jer ne isušuje kožu.

Nanesite ga na suvu kožu i umasirajte kružnim pokretima. Zatim peškirom ili specijalnom krpicom od muslina, pokvašenom toplom vodom, skinite ostatak balzama. Na ovaj način ne samo da masirate lice i podstičete cirkulaciju, već istovremeno radite i blagi piling.

Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar