Držač laka za nokte

Mladi par iz Južne Karoline osmislio je originalni držač, koji omogućava sigurno lakiranje bez obzira na to gde se nalazite

Moda i ljepota 18.03.2016 | 11:30
Držač laka za nokte

ŽELITE da lakirate nokte dok ste udobno zavaljeni na kauču i gledate omiljenu seriju, ali vas ometa to što morate stalno da pazite da se ne prospe? Mladi par iz Južne Karoline osmislio je originalni držač, koji omogućava sigurno lakiranje bez obzira na to gde se nalazite. Zbog veselih boja (pink, mint, jarko plave) podseća na lizalice u obliku prstena.

Izliven je u jednom komadu, od dugotrajnog silikona, ima dvostruke meke prstenove, koji se prilagođavaju debljini prsta. Na vrhu je stalak - “kruna” koja drži lak u uspravnom položaju, bez mogućnosti da dođe do ispadanja ili izlivanja. Prilagođava se svakoj od 250 različitih bočica, koje danas koriste proizvođači širom sveta. I ne samo da lak drži stabilno, već omogućava da sveže nalakirani nokti ostanu uredni. Pritiskom na dva gumena krila se jednostavno skida držač i prebacuje s jedne na drugu ruku. Ovaj izum trenutno može da se nabavi samo preko interneta, a cena mu je oko 15 dolara.

Novosti

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Chups

31.03.2016 08:57

A stalno sam razmisljao gdje da drzim taj lak, kad vidi rjesenja. Mose to i kad farbam auto npr.

ODGOVORITE