Ceca privodila mnoge sportiste i političare

"Znam da je Ceca bila s mnogim sportistima i političarima, ali da joj nije išlo. Krije novog dečka jer održava imidž napaćene udovice, ali je bilo uvredljivo da ga javno predstavi na dan kad joj je muž ubijen", poručuje Vojin Ražnatović.

Srbija 14.02.2016 | 18:28
Ceca privodila mnoge sportiste i političare

Svetlana Ceca Ražnatović (42) bila je u vezi s mnogim poznatim političarima i sportistima, među kojima je i Petar Kapisoda, tvrdi Vojin Ražnatović.

Sin Željka Ražnatovića Arkana kaže da će maćehu ostaviti da uživa u ljubavi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem tek kad promeni prezime. Ne želi da otkriva imena svih njenih bivših momaka, ali tvrdi da Ceca vodi buran ljubavni život.

- Znam da je Ceca bila s mnogim sportistima i političarima, ali da joj nije išlo. Svojevremeno se zabavljala s jednim poznatim NBA košarkašem, a Petra Kapisodu je držala u šteku na Konjarniku. Međutim, mučenik je na kraju od nje pobegao za Crnu Goru. Danas verovatno krije dečka jer mora da održava ulogu napaćene udovice.

To je ključni deo njenog imidža. Nemam ništa protiv njenog izbora, ali je bilo veoma nepristojno i uvredljivo da ga javno predstavi na dan kad joj je muž ubijen. Bilo kako bilo, srdačno navijam da im uspe veza, računam na Acka da se oženi njome i da joj da svoje prezime, a kad se to desi i rešimo račune, nikad je više u životu neću uzeti u usta.

Meni marketing ne treba i, hvala bogu, nisam joj sin pa da me gura kroz žutu štampu svakog dana. Prezadovoljan sam poslom i životom, to Ceca zna, nego plasira laži - kaže Vojin.

- Pola estrade mi šalje podršku, privatno, putem društvenih medija i zajedničkih prijatelja. Razumite me što vam ne mogu otkriti imena, ali me podržavaju jer znaju kakvo je zlo srpska maćeha - kaže Ražnatović i dodaje:

- Pre nego što je upoznala mog oca nije imala ništa. Imala je baraku u Žitorađi, a pomoću para mog pokojnog oca sada ima zamak u svom selu i kuću na Kipru.Tim povodom pozvali smo Cecu, ali ona nije odgovarala, dok je Kapisoda bio nedostupan.Vojin tvrdi da mu Ceca nije poklonila vilu na Dedinju.

- Našla je način da pomoću svojih medija plasira informaciju koja njoj odgovara. Žena pokušava da prikrije istinu jer je falsifikovala testament, koji niko od dece ne priznaje. Pozivam je da idemo na poligraf i utvrdimo da li je taj testament uopšte pisao moj otac.

Neka priloži dokumentaciju koja dokazuje da nam je poklonila kuću. Otac nam je kupio dva stana kad smo se vratili iz Grčke, ali je to krio od Cece. Inače, u očevu vilu sam poslednji put kročio 2000, kad smo mu dali 40-dnevni pomen.

Tada smo se s maćehom dogovorili da od njegovog nasledstva i imovine njoj pripadne pola, a ostaloj deci druga polovina - tvrdi Ražnatović.

Izvor: Kurir

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

ll

14.02.2016 17:32

Ceca je nevina !

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

14.02.2016 17:49

Jeste ali u lakat.

Name

Михаило

14.02.2016 23:00

Све су то породични проблеми који се решавају У тишини далеко од очију јавности. Војина разумијем да му није ЛАКО! Цеца јавно глуми НАПАЋЕНУ УДОВИЦУ која води бригу о својој и Арканобој дјеци, а шта она у потају ради иза затворени врата то само она зна. Није лако никоме од Ражњаковића јер они су као АРКАНОВА дјеца и сродници непрестално под присмотром домаћи и страни обавештајни служби које још увијек не верују да је АРКАН убијен. Цеца ако се уда требала би тада промјенити и презиме или ће можда младожења да због Цециног имиџа узме АРКАНОВА презиме. Све опције су могуће у свијету музичког бизниса где се виши брига води о стицању пара и зараде него о моралним начелима. За АРКАНА се зна да је био као и већина комунистичке дјеце ЛОПОВ и УДБАШ. КАО СИН ЈЕДНОГ КОМУНИСТИЧКОГ ОФИЦИРА АРКАН ЈЕ БИО МАЈОР УДБЕ И ТРАГОВИ МУ НЕЧОВЕШТВОМ И ЈУНАШТВОМ СМРДЕ!

Name

pravda

14.02.2016 17:36

Sve to treba konfiskovati. Sve je opljackana imovina iz Hrvatske i Bosne iz njegovih pljackaskih pohoda. Tako se ovoj problematici izjasnio stariji Gospodin iz Beograda koji kaze da je pokojnika "za uvo vodao"po zvezdinom stadionu. Ja mu vjerujem a postoje i svjedoci iz Brckog i Bijeljine kako je "stecena" vila na Definju i kuca na Cipru.

ODGOVORITE
Name

Srpska majka

14.02.2016 18:07

Sve su to oni ,,poštenim " radom zaradili.

Name

bibi

14.02.2016 19:31

Arkan je bio kriminalac i dugo prije rata. Kucu je ondje imao prije rata. Cinjenica jeate da je popljackao sve gdje je bio. On je prije rata bio direktno na vezi sa tadasnjim komunistickim udbaskim aparatom i cisto sumnjam da ga je neko "vodao za uho po stadionima". Treba biti reaalan. Sve u svemu dno dna!

Name

čšćđž

14.02.2016 17:45

Vojine,da nije Ceca bila sa nekim iz Banja Luke,Bijeljine...

ODGOVORITE
Name

Vojin

14.02.2016 18:36

Jeste . I jos je ...

Name

re

15.02.2016 23:03

Moze li ime da se zna.Nije valjda vojna tajna.

Name

Ранко75

14.02.2016 19:14

Како је оно зову: замислите циганка а зову је "српска мајка"????

ODGOVORITE
Name

a ja Cuca

14.02.2016 20:10

meni niko da napise pismo.Ja pusila gde sam god mogla a sad kad sam malo pala nema jebaca nigde.Koji je ovo pokvaren svet,a Ceca jos riba i jos svi o njojzi pišu i puse jebte.

ODGOVORITE
Name

Pik

15.02.2016 09:10

Ima jebaca al nema zainteresovanih hehehe

Name

vrijeme kurve, fukare i budale

14.02.2016 20:11

Samo istraj Vojine. Ispravno je da uzme nazad svoje prezime. Ili bilo koga drugog osim Arkana.

ODGOVORITE
Name

Lena

16.02.2016 19:40

Ostavinska rasprava ne razvlaci se po internetu,a da Vojin ima licnog dostojanstva,ne bi izjavljivao sve te stvari po stampi.Dobro je Ceca rekla,da je Arkan ziv,svi biste bili jedna sretna porodica.Sada su svi skocili na nju i na njenu djecu kao hijene,a da je Arkan ziv,ne bi smio niko da pisne.Kao i Jelena Karleusa koja svoje frustracije 'izbljuje' po twitteru svako malo.Ona je inace jedna fina dama,koja ima oca policajca,pa je to amnestira od cinjenice da je dijelila krevet i bracnu postelju s kriminalcima.Licno nezadovoljstvo je ozbiljna stvar iz njega se mogu razviti razni oblici psihopatologije,sto se na Karleusi i vidi.Jedno je biti iskren,a drugo bahat,agresivan,bezobrazan i bezobziran.Ona napada i ismijava druge,pa joj se to visestruko vraca kao bumerang.Ona pri tome nema ni 0,0001% dozu samokriticnosti i iz pozicije nekoga ko je perjanica kica i neukusa,kritikuje svoje koleginice,kao da su stil i garderoba parametri ljudske vrijednosti.Ne branim Cecine izbore,ali to je covjek koji joj je umro na rukama i pred kime se tresao cijeli Balkan,a sada kad ga nema svaka susa javno moze da hrakne na nju i njenu djecu.

ODGOVORITE