ŠPA: Granada nije namučila Real Sosijedad

Fudbaleri Real Sosijedada savladali su sa 3:0 ekipu Granade u prvoj utakmici nedeljnog programa 24. kola španske Primere.

Fudbal 14.02.2016 | 18:00
ŠPA: Granada nije namučila Real Sosijedad

Sastav iz San Sebastijana je ostvario treću pobedu u nizu, koja ga je dovela na desetu poziciju na tabeli, sa pet bodova manje od Atletik Bilbaa, koji se nalazi na šestom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, dok je Granada u velikom problemu, pretposlednja je na tabeli sa 20 poena, dva manje od Espanjola koji je u sigurnoj zoni.

Domaća ekipa je furiozno otvorila meč, već u 21. minutu je Mikel Ojarzabal odlično primio dodavanje Jurija Berčičea i doveo svoj tim u vođstvo, svega nekoliko trenutaka pošto je Ćabi Prijeto zatresao levu stativu gola Granade.

Kombinovali su fudbaleri iz Baskije, stvarali šanse, Granada je pretila iz prekida, a u finišu prvog poluvremena Džonatas je povećao prednost Real Sosijedada na 2:0, nakon što ga je odlično proigrao Karlos Vela, dodavanjem u srce šesnaesterca.

Konačan rezultat postavio je Ojarzabal, ponovo je Vela bio asistent i od 60. minuta je svaka dilema o pobedniku ove utakmice bila rešena, iako je Granada u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena pripretila u dva navrata, preko Frana Rika i Rubena Ročine, obojica su pogodili prečku.

Komentari / 0

Ostavite komentar