BOMBA! Lebron sa Melom napada titulu?!

Prethodnih dana se mnogo spekuliše o mogućim trejdovima, a čak i oni koji u sebi nemaju ni trunke istine, na trenutak nam bar "potpale" maštu da zamislimo kako bi određeni tim sa takvim promenama izgledao.

Košarka 15.02.2016 | 09:00
BOMBA! Lebron sa Melom napada titulu?!

Koliko ima istine u poslednjem traču - nije jasno, ali je dobro zagolicao maštu.

I "zapalio" društvene mreže...

Podjednako toliko su se zapalili i navijači Klivlenda kada su čuli da bi u njihov tim mogao da dođe Karmelo Entoni, i da zajedno sa Lebronom Džejmsom i oporavljenim Kajrijem Irvingom pokuša da napadne "prsten".

Trejd koji bi mogao da izazove "tektonske poremećaje" u NBA Ligi da napravi još jedan tim sačinjen od "super zvezda", uklučio bi razmenu tri velike franšize, piše novinar "Njujork Dejli Njuza".

Njujork Niksi bi u Klivlend poslali Karmela Entonija, dok bi Kavsi u suprotnom smeru prosledili Timofeja Mozgova.

Veliku ulogu u trejdu bi igrali i Boston Seltiksi koji bi za "gomilu" pikova iz prve runde, na koje imaju pravo u narednim sezonama, dobili Kevina Lava koji se nije snašao u Klivlendu.

Karmelo Entoni je navodno nezadovoljan u Njujork Niksima, pre svega je izrazio nezadovoljstvo jer je otpušten Derek Fišer, dok je Filu Džeksonu u planu da pravi mladu ekipu i da je "zida" oko Kristapsa Porzingisa, a da potom pokuša da angažuje i nekog od mlađih superstarova.

Poput Kevina Duranta...

Klivlendu se izgleda najviše žuri, pa su posle neočekivane smene Dejvida Blata i imenovanja Tajrona Lua za njegovog naslednika u potrazi za igračem koji bi već ove sezone mogao da "izazove" Golden Stejt Voriorse, jer Lebron smatra da tim nije dovoljno jak.

Sa Karmelom Entonijem, Lebronom Džejmsom i Kajrijem Irvingom Klivlendu će pre svega teško biti da odredi ko će biti "nosilac" igre, i kako će takva tri igrača uspeti da "rasporede odgovornost". U Majamiju je uspelo, ali...

NBA timovi imaju vremena samo do 18. februara da "završe" trejdove.

Komentari / 0

Ostavite komentar