Moka Slavnić hvali Zvezdu: Idu u TOP 8!

Nekadašnji košarkaš i proslavljeni trener Moka Slavnić pohvalio je "šmek" koji ima ekipa Dejana Radonjića i kazao da veruje da će se plasirati u narednu fazu Evrolige.

Košarka 14.02.2016 | 21:40
Moka Slavnić hvali Zvezdu: Idu u TOP 8!

Crvena zvezda je u četvrtak savladala Cedevitu 94:74 i došla do četvrte pobede "na pola puta" u TOP16 fazi Evrolige, što je bio povod da se naravno govori o "koraku dalje". Crveno-beli su i prethodne sezone stali u 16 najboljih timova, a plasman u četvrtfinale je u velikoj konkurenciji podvig.

Legenda Crvene zvezde Moka Slavnić često je "bez dlake na jeziku" znao da kritikuje, ali je u intervjuu za dnevni list "Alo" ipak pohvalio nastupe izabranika Dejana Radonjića.

"Oduševila me je dominantnost ekipe", počeo je priču za "Alo" popularni "Moka".

"Pokazali su da su u odličnoj formi pred ulazak u top osam. Ubeđen sam da će izboriti i narednu fazu takmičenja iako ni u jednoj utakmici do kraja neće biti lako. Ono što je najbitnije jeste da ne zavise od drugih i da sami imaju priliku da se izbore za neko od četiri mesta u grupi", kazao je on.

Veruje da je Crvena zvezda jača od bar šest timova, te da budžet nije uvek presudan.

"Više od šest timova u Evroligi igrački nije jače od Zvezde. U sportu je, kao što možemo videti, novac retko presudan. Možemo sada nabrajati koliko klubova ima veći budžet od Zvezde, ali pobednik može biti samo jedan", rekao je Slavnić.

Za kraj je poručio...

"Pobediće tim koji ima šmek, snalažljivost i kreativnost i nadam se da će Zvezda pokazati da poseduje sve to".

Komentari / 0

Ostavite komentar