Vilijams: Ja sve bolji, Grobari najbolji!

Američkog košarkaša očekuje još veća uloga zbog povrede Bože Đumića. Kaže da pred boljim navijačima od Grobara nije igrao.

Košarka 14.02.2016 | 21:00
Vilijams: Ja sve bolji, Grobari najbolji!

Košarkaši Partizana će do kraja takmičenja u ABA Ligi morati da igraju bez Bože Đumića koji će zbog loma kosti u stopalu odsustvovati bar šest nedelja, pa je jasno da će Darel Vilijams, poslednje pojačanje crno-belih, morati da zablista kao u Belgiji.

Kada je dolazio u klub, Aleksandar Džikić kazao je da će doneti "mišiće u reketu" i "pomoći u skoku", a kako prolazi period adaptacije, Darel Vilijams igra sve bolje za Partizan. Još uvek pokušava da se navikne na drugačiji sudijski kriterijum.

U prvoj utakmici u kojoj nije "izbačen" zbog ličnih grešaka, Darel Vilijams je ostavio dobar utisak i postigao je šest poena, bez promašaja, u pobedi nad Zadrom.

"U toj utakmici sam se vratio posle povrede i bilo je veoma uzbudljivo. Nadam se da ću u buduće ostati zdrav. Trudiću se da igram sve bolje. Poenta je u tome da u svakom trenutku budeš spreman jer nikad ne znaš kada ćeš biti potreban timu, kada ćete trener pozvati da uđeš. Zato se trudim da uvek budem spreman. To je ono što radim.", kazao je za "Sportski žurnal" Darel Vilijams.

Kaže i da misli da se dobro uklopio i da svoje zadatke ispunjava dobro, a posebno su ga impresionirali navijači Partizana.

"Najbolji navijači na svetu, ovo je najbolje okruženje u kome sam ikada igrao. Srećan sam što sam deo Partizana", poručio je Vilijams za kraj razgovora za "Žurnal".

Komentari / 0

Ostavite komentar