Zvezdine ''rezerve'' tukle Kubanj, prvi tim izgubio od Urala!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Urala rezultatom 2:1, u prvoj subotnjoj utakmici na pripremama na Kipru. 

Fudbal 14.02.2016 | 08:00
Zvezdine ''rezerve'' tukle Kubanj, prvi tim izgubio od Urala!

’Crveno-beli’ polako završavaju pripreme, a protiv Urala trener Miodrag Božović izveo je najjači sastav za koji se očekuje da bude osnova tima u Superligi.

Zvezda je posle izjednačenog prvog poluvremena prva zatresla mrežu, ali je gol Srnića u 49. minutu poništen zbog ofsajda.

Samo četiri minuta kasnije ruski klub je stigao do prednosti – Dančev je izašao ispred Kahrimana koji je izleteo, ali nije uspeo da zaustavi udarac rivala. Ipak, radost Urala nije dugo trajala jer je već u 58. minutu Vieira doneo egal.

Donald je presekao loptu na sredini terena, dodao do Portugalca koji je obišao čuvara mreže i izjednačio.

Sledećih nekoliko minuta pripalo je srpskoj ekipi koja je mogla do preokreta da su Srnić i Le Talek bili precizniji, a kazna je stigla u samom finišu. Asemedo je precizno izveo slobodan udarac i postavio konačan rezultat.

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Luković, Edson, Ibanjez, Le Talek, Donald, Grujić, Katai, Srnić i Vieira.

Fudbaleri Crvene zvezde su potom na pravi način zaključili su pripreme, pošto su savladali Kubanj sa 2:0.

Prvi pogodak postigao je Petar Orlandić u 83. minutu, koji je iskoristio centaršut Gavrića, da bi trijumf potvrdio Rendulić na dva minuta do kraja.

U prvih pola sata Rusi su bili bolji, poništen im je gol zbog ofsajda, jednom je golman Supić spasao crveno-bele, koji su na osam minuta do poluvremena tražili penal posle starta nad Babunskim.

U drugom poluvremenu trener Božović dodatno je kombinovao i na kraju mu je džoker sa klupe i doneo pobedu – Orlandić je ušao u 70. minutu umesto Sikimića i bio je čovek odluke. Na kraju je trijumf potvrdio Rendulić, koji je bio najviši u skoku posle ubacivanja Stojanovića.

Tako su se u poslednjoj proveri bolje pokazali ’rezervisti’ od onih koji su planirani kao prvi tim za prolećni deo sezone – prva garnitura izgubila je od Urala 2:1.

Crvena zvezda: Supić (Manojlović 45), Cvetković, Pavićević (M. Stojanović 70), Rendulić, Anđelković, Ristić, V. Jovanović (N. Jovanović), Babunski, Plavšić (S. Stojanović 67), Gavrić, Sikimić (Orlandić 70).

Komentari / 0

Ostavite komentar