Daću dokaze da Tači trguje organima

Ugledni nigerijski lekar Filip Ndžemanzi pristaće da srpskim istražiocima dostavi dokaze i svedoči o trgovini organima u koju je uključen i bivši vođa OVK Hašim Tači.

Srbija 13.02.2016 | 07:10
Daću dokaze da Tači trguje organima

"Stojim iza svake reči koju sam izgovorio protiv Tačija i Okoroče. Sve informacije i dokaze koje imam o ilegalnoj trgovini organima spreman sam da podelim sa bilo kojom zvaničnom institucijom, uključujući i srpsko tužilaštvo", rekao je Filip Ndžemanzi za Blic.

Da podestimo, još od otvaranja slučaja 2008. godine, na aferu u vezi sa trgovinom organima se na Kosovu gleda sa skepsom i odbijanjem.

Euleks je u međuvremenu osudio pet osoba zbog učešća u ilegalnoj trgovini i transpalantaciji organa, a među njima je i turski lekar Jusuf Sonmez koji je, kako je to navedeno u presudi, obavljao operacije u Prištinskoj klinici Medicus. O novim informacijama, u Prištini se danas ne govori.

Izvor: N1

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Djuric Dobrinka

13.02.2016 08:34

Strasno za sva pokolenja

ODGOVORITE
Name

Uros

13.02.2016 09:25

Džaba ti pričaš drugar jer mi Srbi imamo preca posla.Nas zanima ima li sverca ima li kradje narodnih para,tu da se ugradimo,usicarimo,maznemo.To nam je posao i zanimanje zadnjih 30 godina.Cela nasa preokupacija je kako pokrasti drzavu u kojoj živimo ,kako se na brzinu obogatiti.Imamo mi Staniju i Kristijana druze i o tome mi vodimo računa .Imamo mi Pink,imamo Dacica za sto godina,Mrkonjića ,Anu i to su nase vrednosti a ne tamo neke tvoje izjave.Sad si nam stvorio problem jer moramo da se mrdnemo,a eto samo sto nije počela Farma7. Kud nas sad nađje?

ODGOVORITE
Name

Ratko

13.02.2016 09:54

Urose bravo za komentar.Upravo tako.

Name

MD

13.02.2016 09:46

Cute svi i osudjuju male ribe.Krupne ribe su u tako zvanoj vladi Kosova koje zdusno pomazu strane sile i Euleks.

ODGOVORITE