EL: Lokomotiva lako sa Darušafakom!

Ruska ekipa došla do pete pobede u TOP16 fazi. Darušafaka ostaje na jednom trijumfu.

Košarka 12.02.2016 | 20:30
EL: Lokomotiva lako sa Darušafakom!

Košarkaši Lokomotive su prema očekivanjima bez većih problema savladali "najslabiju" ekipu svoje grupe, Darušafaku, a sem opuštanja početkom poslednje četvrtine nisu dozvolili svojim navijačima da se ozbiljnije zabrinu za ishod utakmice.

LOKOMOTIVA - DARUŠAFAKA 82:58 (19:16, 25:12, 16:12, 22:18)

Trijumf u prethodnom kolu nad Crvenom zvezdom dao je nadu Darušafaki da se nada da može da se uključi u borbu za plasman dalje, ali je ubedljiv poraz od Lokomotive još jednom pokazao da će to biti teško izvodivo, mada je u teoriji moguće.

Lokomotiva je ozbiljno pristupila ovom meču i na poluvreme otišla sa prednošću od 16 poena razlike, da bi u nastavku samo "zidali" još veću distancu od turske ekipe. Prednost Lokomotive se topila početkom poslednje četvrtine, kada su se domaći košarkaši opustili, ali to nije dugo potrajalo, pa Darušafaka nije prišla ni na jednocifrenu razliku.

Do pete pobede Lokomotivu je predvodio Entoni Rendolf sa 18 poena, dok Malkolm Dilejni nije bistao, ali je postigao 16. Kris Singlton je dodao 11, Voronov 14, dok je Viktor Klaver meč završio bez poena.

Kod Darušafake je daleko najefikasniji bio Vilbekin sa 19 (trojke 4/7), dok je Emir Preldžić dodao 11.

Komentari / 0

Ostavite komentar