Štimac neće da priča o Top 8, Nole usrećio Milera!

Centar Crvene zvezde Vladimir Štimac odlučno odbija da priča o mogućem plasmanu tima u Top 8 fazu Evrolige.

Košarka 12.02.2016 | 13:40
Štimac neće da priča o Top 8, Nole usrećio Milera!

Crveno-beli su ubedljivom pobedom nad Cedevitom (94:74) zadržali velike šanse da se plasiraju u narednu rundu elitnog takmičenja.

"Nećemo da pričamo o Top 8, imamo sada Sutjesku pa Kup, tek posle možemo o tome, možda. Uvek razgovaoramo o tome da ostanemo na zemlji, ali šta pričamo će da ostane mala tajna", rekao je Štimac.

Štimac je postigao 6 poena, ali je sjajno kontrolisao skok sa 13 uhvaćenih lopti pored najboljeg igrača Cedevite Mira Bilana.

"Definitivno odličan igrač, neutralisali smo ga na najbolji mogući način skokovima. On mora da igra odlično kao i uvek, igra 30 i nešto minuta. Oni su ozbiljna ekipa, moramo svaku sledeću utakmicu s njima da se spremimo maksimalno kao što smo za ovu, pa nećemo imati problema. Veoma teška utakmica, došli su na 52:46, bilo je rizično, ali smo se vratili u našu igru i zasluženo pobedili", dodao je Štimac.

Najveća atrakcija u Pioniru u četvrtak uveče ipak je bio najbolji teniser sveta Novak Đoković koji se pozdravio sa svim igračima Zvezde.

"Došao dečko pozdravio se s nama, šta ima on s nama da priča ne može da stoji koliko je ljudi oko njega. Nismo i mi želeli da ga maltretiramo", jasan je centar srpskog šampiona.

Dolazak Đokovića posebno je oraspoložio Zvezdinog Amerikanca Kvinsija Milera.

"Najbolji teniser na svetu, video sam ga, srećan sam što je ovde, što je bio uz nas. Neka nastavi da radi ono što radi za sebe i Srbiju, radi to izvrsno", rekao je Miler.

Amerikanac je bio najefikasniji igrač crveno-belih sa 22 poena.

"Sjajno smo igrali, grešili smo mnogo, ali smo dobro odigrali na kraju. Samo sam igrao jako, to je sve. Ne razmišljamo o Top 8, idemo dan po dan, utakmicu po utakmicu. Želimo da budemo konstantni i bolji kao tim", zaključio je Miler.

Zvezda u osmom kolu grupe E dočekuje Anadolu Efes, ali za sada nije poznato gde će meč biti odigran, vrlo izvesno i van Beograda.

Komentari / 0

Ostavite komentar