Roben: Pep me nije zvao sa sobom u Siti!

Krilni napadač minhenskog Bajerna Arjen Roben kaže da ne veruje da će zajedno sa trenerom Đozepom Gvardiolom u Mančester Siti.

Fudbal 14.02.2016 | 21:20
Roben: Pep me nije zvao sa sobom u Siti!

Španski stručnjak nedavno je obelodanio da napušta Bavarsku na kraju sezone i da će na klupi 'Građana' zameniti Manuela Pelegrinija.

"Iskreno, i dalje ne razmišljam i njegovom odlasku, pošto je i dalje previše lepo raditi s njim, pa vam to skreće misli. U narednih nekoliko meseci, želim da uživam u radu s njim, a nadam se da ćemo se od njega oprostiti sa više trofeja", rekao je Roben i dodao:

"Mislim da je njegova odluka da objavi svoju sledeću destinaciju dobra, pošto je budućnost sada jasnija, a i svi su manje-više znali šta će se dogoditi. S druge strane, nije me pitao da mu se pridružim u Mančesteru. Ne znam, mislim da to ne bi uradio ni sa jednim igračem iz našeg tima. Mi imamo samo jedan cilj – da sezonu završimo sa što više trofeja".

Holanđanin je za kraj otkrio šta će mu najviše nedostajati u radu sa legendarnim trenerom Barselone.

"Šta će mi najviše nedostajati u vezi sa njim? Njegova opsednutost igrom i njegovo znanje, što vas samo po sebi čini boljim igračem. Igram fudbal već neko vreme, ali me je Gvardiola stvarno učinuo boljim. Imao sam 29 godina kada sam počeo da sarađujem s njim, pa se ne može reći da sam bio mlad, ali ako pažljivo pogledate – videćete kakav sam napredak imao zahvaljujući njemu. To vam samo govori za šta je sve sposoban. On me nije samo stavio na krilo, već na više pozicija. Bio sam i napadač i vezista, čime sam postao raznovrsniji napadač", zaključio je Roben.

Komentari / 0

Ostavite komentar