Zbog Zidana i Reala, Azar odbio poziv PSŽ-a!

Zizu mu je idol, čeka se izbor novog trenera Čelsija!

Fudbal 12.02.2016 | 22:00
Zbog Zidana i Reala, Azar odbio poziv PSŽ-a!

Eden Azar razmišlja o budućnosti, ali Pari Sen Žermen nije deo tih razmišljanja. Čelsijev ofanzivac je prema pisnaju ostrvskih medija, ohladio interesovanje francuskog kluba i odbio njihove predloge o saradnju. Razlog su: Real Madrid i Zinedin Zidan.

Azar igra ispod svih očekivanja ove sezone, ne liči na igrača od prethodne sezone, ali to nije razoružalo PSŽ koji već mesecima pokušava da otvori priču o transferu. Još otkako je u Lilu bio najbolji igrač lige, PSŽ je pokušavao da ga dovede, ali je Belgijanac ipak izabrao Čelsi. Loran Blan je veliki ljubitelj Azarove igre i ne odustaje od želje da ga odvede, ali ta zainteresovanost nije obostrana.

Pre svega zbog namigivanja Zinedina Zidana iz Madrida. Poput Blana, i Zizu je neskriveni simpatizer Azara i još dok nije postao prvi trener Reala često je hvalio Belgijanca. Sada kada je preuzeo komandu u Kraljevskom klubu, kao logičan izbor se nameće da Azar bude njegova prva želja u letnjem prelaznom roka. Pored toga, Zizu je Azarov idol.
„Voleo bih da me Zidan trenira. Kao dete sam ga gledao na televiziji, a i sada na internetu volim da gledam njegove poteze“, rekao je nedavno Azar.

S obzirom na trenutnu situaciju u Čelsiju, mnogo toga će zavisiti od izbora budućeg trenera. Ali nije isključeno da novi ciklus Plavaca krene bez Azara. Tu šansu Real neće propustiti...

Komentari / 0

Ostavite komentar