EP - Za istoriju: Srbija i Rusija igraju za finale!

Futsal reprezentacija Srbije igra od 18.30h u Areni Beograd polufinalni duel na šampionatu Evrope.

Fudbal 11.02.2016 | 15:20
EP - Za istoriju: Srbija i Rusija igraju za finale!

Srbija je samim plasmanom u polufinale ostvarila najveći uspeh u svojoj istoriji, pa bi eventualni plasman u finale i osvojena medalja bio pravi podvig.

Futsaler Srbije Slobodan Janjić rekao je da je vreme da njegova ekipa naplati Rusiji "neke stare dugove" u predstojećem polufinalu Evropskog prvenstva.

"Prethodna dva duela su se provukli protiv nas i mislim da je došlo vreme za naplatu nekih starih dugova. Verujem da ćemo pobediti i ući u finale", rekao je Janjić.

Selektor futsal reprezentacije Rusije Sergej Skorovič rekao je da se raduje predstojećem polufinalu Evropskog prvenstva sa Srbijom.

“Ruski i srpski narod imaju veoma dobre međusobne odnose i veoma smo ponosni što ćemo se sastati sa Srbijom u polufinalu Evropskog prvenstva. Neka bolji tim pobedi. Mislim da su šanse podjednake. Ipak, želimo pobedu jer ne želimo da se zaustavimo u polfinalu. Nećemo imati pravo na grešku”, naveo je Skorovič.

Duel Srbije i Rusije na programu je u četvrtak od 18.30 u Areni. U drugom polufinalu će se od 21.00 sastati Španija i Kazahstan.

Komentari / 0

Ostavite komentar