Objavljene fotografije Samsung Galaxy S7 prototipa

Samo 11 dana nas deli od Samsung-ovog Unpacked 2016 događaja, kada će prvi put zvanično biti predstavljen novi Galaxy flegšip smartfon.

Informacione tehnologije 11.02.2016 | 10:30
Objavljene fotografije Samsung Galaxy S7 prototipa

Kao što je i očekivano za uređaje takvog profila, procurele informacije i glasine se brzo pojavljuju internetom, pa smo pre par dana imali prilike da vidimo prve fotografije S7 modela sa prednje i zadnje strane, a danas imamo prilike da vidimo prototip uređaja u zlatnoj varijanti.

Nakon mnogih špekulacija o mogućih četiri različitih Galaxy S7 varijanti, Samsung se odlučio za svega dva modela, 5.1-inčni "običan" Galaxy S7 i 5.5-inčni Galaxy S7 edge.

Do sada smo imali prilike da vidimo S7 model na renderima u crnoj i sivoj varijanti, a danas imamo prilike da vidimo sliku prototipa u zlatnoj varijanti. Prošlogodišnji Galaxy flegšip je dolazio u crnoj, sivoj, zlatnoj i beloj, kao i ekskluzivnoj plavoj boji samo za S6 model, dok je S6 edge imao svoju zelenu varijantu.

Na prikazanoj fotografiji je predstavljen prototip uređaja, napravljen za proizvođače maski i za promotivne svrhe, i nije u pitanju funkcionalan telefon.

Međutim, prema velikom broju izveštaja, očekuje se da će S7 zapravo izgledati kao i prikazani prototip.

B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar