Danijel Milićević između "Orlova" i "Zmajeva"!

Selektor Švajcarske Vladimir Petković ne računa na Danijela Milićevića, pa veznjak Genta sada čeka poziv iz BiH ili Srbije.

Fudbal 12.02.2016 | 10:00
Danijel Milićević između "Orlova" i "Zmajeva"!

Odlični nastupi Milićevića i njegovog Genta u beligijskom prvenstvu, ali Ligi šampiona nisu impresionirali selektora Švajcarske.

Tridesetogodišnji Milićević, inače rođeni Švajcarac, nije dobio poziv selektora Švajcarske Vladimira Petkvića, čime se otvorila mogućnost da zaigra za reprezentaciju BiH ili Srbije.

"Sada je sve jasnije. Trudio sam se, nadao se, posebno posle nastupa Genta u Ligi šampiona. Vladimir Petković je bio iskren, jasno mi je stavio do znanja da ne računa na mene. Razumem odluku, iako je ona sramna", kaže Milićević.

Zahvaljujući svojim roditeljima on ima pravo da zaigra za BiH ili Srbiju.

“U narednim nedeljama doneću odluku Bosna ili Srbija. Zasad Bosanci imaju više šansi. Analiziraću situaciju u obe selekcije i odlučiti, ali ne želim da odigram samo jednu utakmicu. Moj cilj i moja želja je da igram u kvalifikacijama za SP 2018. u Rusiji”, poručio je Milićević.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ticinese ;)

13.02.2016 07:56

Danijele! Kao navijac sam se nadao da ces zaigrati za CH, ali zna se dobro zbog cega nisi, ne zoves se Daniel i zbog nekih koji nebi voleli da igras za CH a vec igraju??? Ti si igrac za svaku reprezentaciju ali bojim se da bi se razocarao da pocnes da igras za bilo koju sa Balkana!Nazalost! Ja ti zelim puno srece u Belgiji i uzivaj tamo gde si. To je tvoj momenat i gledaj da ga iskoristis najbolje kako znas.... PRAVI PROFESIONALAC...

ODGOVORITE