Ispovijest Viktora Valdesa o strašnim danima u Mančesteru...

Da sam u Junajtedu udario glavom u stativu i progutao jezik niko ne bi ni primetio! Mučni dani iza iskusnog golmana...

Fudbal 14.02.2016 | 22:40
Ispovijest Viktora Valdesa o strašnim danima u Mančesteru...

Delovalo je kao idealno rešenje, ali Viktoru Valdesu nije dugo trebalo da shvati da bilo i boljih opcija od dolaska u Mančester junajted. U emotivnom intervjuu za španski El Pais bivši golman Barselone je na plastičan način opisao koliko je usamljen bio tokom sedam meseci na Old Trafordu, koliko je izdržao pre no što je glavom bez obzira pobegao na pozajmicu u Standarda iz Liježa.

Sedam meseci, odvojen od ekipe, sa trenerom golmana Junajtedove omladinske škole Alenom Fetisom. Jedan posebno zanimljiv razgovor njih dvojice Valdes je ovako prepričao...
"Pitao sam ga: A šta da sam udario u stativu, da sam ostao bez svesti, da sam progutao jezik? On je odgovorio: ’Telefon mi je u džepu, zvao bih da neko dođe da ti pomogne’. Rekao sam mu da sam veoma usamljen", iskren je bio Valdes.

To međutim ne znači da je ljutnju usmerio ka treneru Luju van Galu.
"Ogorčenost? Nema toga. Uopšte. Na kraju krajeva, Van Gal mi je dao šansu da debitujem u Barseloni, on me je birao kada nisam imao klub i pružio mi priliku da se oporavim od povrede kolena. Uvek ću mu biti zahvalan. Duboko u sebi, znam da ne bih bio ovde da nije bilo Van Gala", priznaje Valdes.

Komentari / 0

Ostavite komentar