EP - Kovačević: Neko je htio da se ovako završi!

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević izjavio je da je nacionalni tim konačno dočekao svoje prvo polufinale u istoriji.

Fudbal 08.02.2016 | 21:20
EP - Kovačević: Neko je htio da se ovako završi!

On je dodao da Srbija uz veliku podršku Arene može da osvoji jednu od medalja

Selekcija Srbije ostvarila je istorijski plasman u polufinale Evropskog prvenstva pobedom nad selekcijom Ukrajine rezultatom 2:1.

"Znali smo da će biti teška utakmica, bio je veliki ulog. Ukrajina je fizički moćna ekipa i vidjena je prava rovovska borba i čudno je kako je na kraju izrežirana. Čekali smo devet godina na ovakav uspeh i dočekali ga", rekao je Kovačević na konferenciji za novinare posle meča.

Srbija je u triler završnici slavila golom Miloša Simića tri sekunde pre kraja.

"To nije bila smišljenja akcija, već se namestilo. Perić je iskusno sačekao i video Simića. Kao da je neko hteo da se ovako završi meč", naveo je Kovačević.

"Imali smo šansi na početku, iskoristili jednu, ali smo kasnije primili olako gol. Čestitao bih Ukrajini na dobroj partiji, gol u poslednjoj sekundi bio je šok za njih i video sam da su im oči bile pune suza", rekao je naš selektor.

Srbija će u borbi za finale igrati u četvrtak, 11. februara, sa pobednikom meča Rusija - Azerbejdžan, a Kovačević veruje u novi podvig.

"Idemo korak po korak, dobro ćemo se pripremiti za polufinale. Znamo da imamo najmanje iskustva od preostalih učesnika, ali uz ovakvu podršku sa tribina, sve je moguće", zaključio je Kovačević.

Komentari / 0

Ostavite komentar