Stef Kari: Plašim se Bobija Marjanovića!

Stef Kari, najbolji košarkaš današnjice, priznao je da mu uopšte nije svejedno kada krene ka košu, a tamo ga čeka Boban Marjanović.

Košarka 08.02.2016 | 11:00
Stef Kari: Plašim se Bobija Marjanovića!

Kari je, kao lider NBA šampiona, Golden Stejt Voriorsa, samo jednom igrao protiv Bobija i pritom uživao u ubedljivoj pobedi nad San Antonijom od 120:90. Na tom meču, 25. januara, Marjanović je za 13 minuta postigao 12 poena i imao šest skokova, te jednu osvojenu loptu, ali je uspeo i da prilično zastraši Karija.

Kada je u jednoj emisiji "Sports ilustrejteda" odgovarao na brza, kratka pitanja o aktuelnom NBA trenutku, Kari se susreo i sa sledećim:

"Da li se, kada kreneš na koš, više plašiš Bobana Marjanovića ili (ovosezonske senzacije iz Letonije, takođe veoma visokog člana Njujork Niksa) Kristapsa Porzingisa?"

"Bobana. Definitivno Bobana!", rekao je Kari, a onda se osmehnuo i dopunio se: "Jeste li vi videli njegove šake? Nerealne su".

Voditelj je tada upitao MVP-a lige da razmisli još jednom, jer velike šake ima i Marjanovićev saigrač, Kavai Lenard, ali se se Stef Kari nije dao:

"Ja ću se i dalje držati Bobana".

Komentari / 0

Ostavite komentar