Rastanak na pomolu?! Minesota definitivno digla ruke od Bjelice!

Pre tačno tri meseca Nemanja Bjelica je briljirao protiv Čikaga, ubacivši 17 poena, uz 11 skokova, pet asistencija i dve blokade. Sada, međutim, nije bio deo Minesotinog tima koji je iznenadio Bulse i savladao ih sa 112:105.

Košarka 07.02.2016 | 17:40
Rastanak na pomolu?! Minesota definitivno digla ruke od Bjelice!

Trener Timbervulvsa Sem Mičel odlučio je, drugi put u nizu, da ne koristi usluge srpskog reprezentativca. Tako je MVP Evrolige sa klupe gledao kako mu saigrači, serijom 12:0 na kraju meča, nanose poraz Čikagu, a Mičel je neposredno uoči tog duela upravo govorio o Nemanji.

"Znate, on se muči malo. Dešava se to tokom sezone. Vrteška se vrti, a on, eto, izgleda da nije na njoj trenutno. Ali, nešto će se desiti u jednom trenutku i on će imati šansu da se na nju vrati", rekao je trener Minesote.

Do pre pet dana, kada je Bjelica poslednji put igrao, i to šest minuta u porazu od Lejkersa, Mičel je bio glavna tema u Minesoti jer iako raspolože mladim timom, bio je to peti uzastopni neuspeh ekipe, koja je u tom trenutku imala treći najgori učinak u ligi, 14-36. Od tada, Timbervulvsi su u gostima pobedili Kliperse, sada kod kuće Čikago. Kako su to dva tima koji idu ka plej-ofu, Sem Mičel bi još i mogao da ostane šef stručnog štaba, a Nemanja... Nemanja da i dalje, van "vrteške", posmatra šta se dešava u najjačoj ligi sveta.

U pobedi nad Bulsima istakli su se njegovi saigrači Tauns (26 poena, 17 skokova), Dieng (24 poena, 13 skokova) i Vigins (21 poen), a poput Bjelice pauzirali su i Kevin Garnet i predsednik KK Partizan Nikola Peković. Kod Čikaga, koji je nastupio bez Mirotića i Batlera, bolji od ostalih bili su Pau Gasol sa 25 i Derik Rouz sa 18 poena.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

goran

07.02.2016 17:36

Bjelica nije igrac za NBA lige onakav mlitav, za njega je evroliga plafon, jedina dobra strana je sto je uzeo malo vise para i to je to, ali sto se njegove karijere u NBA tice ona je unaprijed propala.

ODGOVORITE