Preokret: Jovanović ostaje, hoće da slavi titulu!

"Nadam se da ću u maju slaviti titulu", rekao je u jednom trenutku "bivši" fudbaler Crvene zvezde.

Fudbal 07.02.2016 | 10:00
Preokret: Jovanović ostaje, hoće da slavi titulu!

Nema transfera!

Mimo svih očekivanja, posle vesti o tome da je mladi as Crvene zvezde Vukašin Jovanović dogovorio sve uslove vezane za prelazak u Zenit i da će uskoro biti predstavljen na "Petrovskom", dogodilo se sledeće:

"Ne idem nigde, već putujem sutra ujutru na Kipar. Nisam se dogovorio ni sa jednim klubom. Nadam se da ću u maju slaviti titulu", rekao je Jovanović za MONDO.

Srpski i ruski mediji izveštavali su o tome da su se, posle dogovora "Gasprom braće" Crvene zvezde i Zenita, dogovorili i ruski klub i Jovanović, ali posle ove izjave našeg mladog reprezentativca očigledno je da od toga – za sada – nema ništa.

Ima li izgleda da se nešto promeni?

Da, utoliko što prelazni rok u Rusiji traje do kraja februara...

Bilo je govora i o tome da je trener Crvene zvezde Miodrag Božović "precrtao" Jovanovića posle navodnog razgovora u kojem je mladi as razočarao "Grofa" odlukom da ove zime napusti Crvenu zvezdu, međutim i to je sve u domenu spekulacija.

Nezvanično, Jovanović je bio razočaran time što je Crvena zvezda na kraju odbila, za njega, ali i za sebe, bolju ponudu od Bordoa (2,5 miliona evra + 20 odsto od narednog transfera, oko 300.000 evra godišnje za fudbalera) i otvorila pregovore sa Zenitom, koji je nudio takođe nezvanično samo 2,5 miliona evra i igraču nudio slabije uslove uz predlog da u početku nastupa za "B" tim.

Šta će biti konačan ishod ove sage i kako će se Jovanović snaći kada se bude vratio u ekipu, u koju je u međuvremenu stigao štoper iz Brazila, Edson, videćemo...

Komentari / 0

Ostavite komentar