Zapamtite: 1. jul 2016. godine...!

Od dana kada je Žoze Murinjo dobio otkaz u Čelsiju postoje spekulacije da će on preuzeti neki od timova iz Mančestera, a nakon što je Pep Gvardiola i zvanično potpisao ugovor sa Sitijem, jasno je gde će Portugalac.

Fudbal 08.02.2016 | 10:40
Zapamtite: 1. jul 2016. godine...!

1. jul 2016. godine!

Zapamtite ovaj datum pošto će baš tog dana, bar tako tvrdi španska Marka i poziva se na dobro obaveštene izvore, Žoze Murinjo ponovo sesti na klupu nekog fudbalskog tima, a po svoj prilici to će biti Mančester junajted.

Posle Benfike, Unijao de Leirije, Porta, Čelsija, Intera, Real Madrida, pa opet Čelsija, Žoze Murinjo će konačno ispuniti svoju želju i postati trener slavnog kluba sa "Old Traforda".

Kao što se prethodnih meseci šuškalo da je Pep Gvardiola sve dogovorio sa Mančester sitijem, a onda je to "iznenada" objavljeno 1. februara, tako i iz madridske "Marke" navodno imaju potvrdu da je Murinjo sve dogovorio sa Mančester junajtedom.

Prethodnih dana se čak moglo čuti i da je Murinjo pisao pismo Junajtedu u kome im je poručio da ga angažuju za trenera...

"Specijalni" je navodno potpisao predugovor sa Mančester junajtedom, a Luj van Gal, koji je dugo na izlaznim vratima "Old Traforda", će klub (konačno?) napustiti 30. juna ove godine.

Mada, ukoliko forma "đavola" bude u silaznoj putanji, nije nemoguće da Van Gal ode i "pre roka", pa da sezonu do kraja "odradi" Raja Gigs, kao što je to bilo u mandatu Dejvida Mojesa.

Da li će biti plaćeniji od Gvardiole ili ne, ne znamo, ali znamo da će veliko rivalstvo iz Španije biti preneto i na Englesku. Ako je verovati španskim novinarima, naravno...

Komentari / 0

Ostavite komentar