Abubakar bira gdje će, a zamjena ne stiže!

Sasvim je jasno da će Abubakar Oumaru napustiti Partizan, samo još nije poznato u kom će klubu nastaviti karijeru.

Fudbal 06.02.2016 | 18:00
Abubakar bira gdje će, a zamjena ne stiže!

Čangčun Jatai ili Šenžen?

To je jedina dilema kada je u pitanju Partizanov fudbaler Abubakar Oumaru. On će tokom februara napustiti crno-bele i ponovo zaigrati u Kini, a ostalo je samo da se vidi u kom od ova dva kluba.

Prvo je interesovanje pokazao Čangčun Jatai, tim koji vodi bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović, koji je poslao i konkretnu ponudu, ali se u poslednji čas umešao i Šenžen.

Klub iz druge kineske lige je ponudio finansijski bolje uslove i po Partizan i po Kamerunca, pa ostaje da se vidi šta će Oumaru izabrati.

Kako je trener Tomić najavio i pre ovog transfera, prodaja Abubakara Oumarua je bila planirana tokom ovog prelaznog roka, pa klub neće tražiti zamenu na toj poziciji nego će koristiti fudbalere koje već ima u "rosteru".

Kada je u pitanju drugi fudbaler Partizana za koga su bili zainteresovani kineski klubovi, Valerij Božinov, on nije postigao dogovor sa Peking Guanom, pa će ostati u klubu iz Humske.

Partizan je tokom ovog prelaznog roka doveo golman Bojana Šaranova, defanzivace Marko Jovanović i Sedrika Goguu, vezistu Everton Luiz i sa pozajmica vratio Filipa Kneževića, Ismaila Beka Fofanu, a pravo igranja za Partizan stekao je i napadač Nemanja Mihajlović (došao letos iz Rada).

Komentari / 0

Ostavite komentar