Realovih idealnih 11...?!

Tim o kome veliki gazda može samo da mašta? Madriđani se baš lepo zabavljaju kada nisu aktivni na fudbalskoj pijaci...

Fudbal 06.02.2016 | 23:00
Realovih idealnih 11...?!

Nisu navijači Real Madrida navikli da se prelazni rok pored pored njih prolazi "kao pored turskog groblja", a baš tako bilo je ovog januara! Na Santijago Bernabeu nije stiglo nijedno veliko ime, što svakodnevno tera madridske medije da kombinuju, dovode i prodaju igrače Kraljevskog kluba. Jednom rečju, da maštaju.

Tako u nedostatku konkretnih informacija, na primer, današnji AS piše kako bi to izgledao idealan tim Florentina Pereza. U njemu, nećete verovati, nema mesta ni za jednog igrača koji se trenutno nalazi u klubu, barem ne u prvoj postavi. Iako sama formacija izgleda dovoljno spektakularno, ili bolje reći bajkovito, autor teksta navodi kako je Perez rešio da "jednom za svagda prekine dominaciju Barselone, te da u tom cilju neće štedeti novac.

U idealnih 11 tako se nalazi ni manje ni više do jedan od najboljih fudbalera Barse - Nejmar, pa onda prvi strelac Bajerna Levandovski, prva zvezda Dortmunda Rojs, "novi Zidan" - Pol Pogba, štoperi Stouns i Laport... Pored svih njih dovođenje Morena iz Liverpula, Veratija iz PSŽ-a ili golmana De Hee čak deluje veoma jednostavno.

Na kraju teksta As konstatuje kako će ovo biti izuzetno teško izvodiv plan, odnosno da bi za ovakav tim Real morao da izdvoji više od 700.000.000 evra.

Šta kažete, Madriđani se baš lepo zabavljaju kada nisu aktivni na tržištu, zar ne?

Komentari / 0

Ostavite komentar