Gvardiola o budućem timu Mančester Sitija...

Ja sam kao žena... Multipraktik! Trener Bajerna kaže da može da kontroliše situacije o Bajernovoj sezoni i stvaranju timu Građana.

 

Fudbal 06.02.2016 | 22:40
Gvardiola o budućem timu Mančester Sitija...

Otkako je i zvanično obelodanjena javna tajna da će Pep Gvardiola narednog leta preuzeti Mančester Siti, španski stručnjak je tema broj jedan u evropskim medijima. Pogotovo njegovi planovi po dolasku u Mančester, odnosno kako će izgledati novi tim Građana pošto se pretpostavlja da mnogi fudbaleri iz aktuelnog tima neće preživeti dolazak katalonskog stručnjaka.

Više se priča o Gvardioli i Sitiju, mnego o Gvardioli i Bajernu gde će Španac do kraja sezone primati platu sa zadatkom da osvoji triplu krunu. To je zasmetalo mnogima u Nemačkoj. Nije mali broj onih koji misle da je Gvardiola pokazao nepoštovanje prema Bajernu odlukom da usred sezone potvrdi odlazak u drugi klub. Zato su mnogi skeptični da li će Pep moći da se fokusira na zadatke koji ga čekaju u Bajernu.
„To nije problem. Ima veliki talenat za takve stvari. Ja sam kao žena. Multipraktik. Mogu da kontrolišem obe situacije. Znam da se ovakve situacije ranije nisu dešavale Bajernu jer je obično Bajern taj koji objavljuje razlaz sa trenerom. Ali, imamo još četiri meseca saradnje i mnogo toga da se uradi“, rekao je Gvardiola i poručio da do kraja sezone neće pričati o Mančester Sitiju.

Ali šta ako se Građani i Bavarci susretnu u Ligi šampiona?

Komentari / 0

Ostavite komentar