Živković se vratio u Beograd sa suzama u očima!

Još mi je vruća glava, jako mi je teško! Andrija Živković, još uvek fudbaler Partizana koji je prebačen u Teleoptik, vratio se u Beograd nešto pre 15 časova.

Fudbal 05.02.2016 | 21:00
Živković se vratio u Beograd sa suzama u očima!

Zlatni "orlić" je odlukom čelnika crno-belih vraćen sa priprema sa Kipra zbog odbijanja da produži ugovor i višenedeljne sage oko nastavka njegove karijere.

Na aerodromu "Nikola Tesla" sačekali su ga reporteri "Blica", a Živković je stigao letom iz Atine, vidno neraspoložen i sa suzama u očima.

Nije ga sačekao ni otac Jovica, niti predstavnici kluba, samo petoro-šestoro starijih ljudi, koji su ga brzo sproveli i odvezli sa aerodroma.

"Još mi je vruća glava, nisam još svestan svega i ne znam šta bih mogao da kažem. Bilo mi je jako teško, ima istine i da sam plakao... Šta da se radi, to je fudbal, moram da izađem jači iz ovoga", rekao je Andrija odmah po dolasku u Beograd.

Bilo je očigledno da je Živkoviću mnogo teško da priča o celom problemu, ali se kratko osvrnuo na stav navijača koji su uz klub.

"Ne znam stvarno... Nisam ni ja pametan, nisam zaslužio, to je stav kluba i ja to poštujem. Ne bih više da pričam. Dovoljno se vrtelo sve ovih dana. Bilo je pismo i saopštenje zašto je sve ovako", dodao je Živković.

On je naveo i da će poštovati sve odluke kluba, kao i da ga nije na aerodrom u Larnaki ispratio samo Saša Lukić.

"Saigračima je bilo jako teško, pozdravili smo se svi u četvrtak i jutros. Lukić me je jutros ispratio, ali je svima bilo teško. U Partizanu sam još šest meseci i poštovaću sve što mi se kaže", završio je Živković.

Na kraju je rekao da ne bi da komentariše da li je imao pritisak saigrača i trenera, ali je dodao da ga nije bilo.

Komentari / 0

Ostavite komentar