Ronaldinjo: Nejmar u Realu?! Podržao bih ga!

Legendarni Ronaldinjo Gaučo smatra da bi njegov zemljak Nejmar da Silva trebalo da posluša svoje srce kada je budućnost njegove karijere u pitanju.

Fudbal 07.02.2016 | 21:20
Ronaldinjo: Nejmar u Realu?! Podržao bih ga!

Jedan od najboljih i najdarovitijih igrača svih vremena kaže i da bi podržao Nejmara čak i kada bi odlučio da iz Barselone pređe u redove najvećeg rivala Real Madrida, ako bi bivši igrač Santosa smatrao da je to ono što on želi.

"Nejmar u Madridu? Ja pre svega želim da on bude srećan, pošto mi je veliki prijatelj. Naravno, voleo bih da ostane u Barseloni i nastavi da piše istoriju, ali ja mu neću davati savete da li da ostane ili ode jer bi trebalo da prati svoje srce. Ne verujem previše u savete, pošto ono što je dobro za neku osobu nije za drugu", kaže Ronaldinjo.

Čovek koji je osvojio sve u fudbalskom svetu je zatim je upitan da li je Lionel Mesi, igrač kome je svojevremeno bio mentor, najbolji u istoriji.

"Da li je Mesi najbolji u istoriji? Možda jedino posle mene (smeh). Fudbal danas jesu Mesi, Nejmar i Luis Suares, dok je u moje vreme bilo više ''alternativa'. Šalim se, naravno. Igrao sam sa Samjuelom Etoom, Ludovikom Žilijem, Henrikom Larsonom... A ako ne pričam o njima, ko će?", dodao je Dinjo.

Komentari / 0

Ostavite komentar