Posle ''brazilskog Srbina'', FSS angažovao i Popovića iz Kelna!

Milislav Popović iz Kelna, igrač koji je do sada imao samo australijski pasoš, veoma talentovani napadač koga su u minulom zimskom prelaznom roku hteli mnogi klubovi Bundeslige, novi je "orlić" iz radionice direktora mlađih selekcija FSS Mitra Mrkele i selektora Omladinske reprezentacije Branislava Nikolića.

Fudbal 07.02.2016 | 23:30
Posle ''brazilskog Srbina'', FSS angažovao i Popovića iz Kelna!

Posle velikog napora u pronalaženju, zatim i angažovanju defanzivca brazilskog Sao Paula, momka koji se ponosi srpskim poreklom a zove se punim imenom Lijanko Evenđelista Silveira Neves Vojnović, ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije uspeli su da reprezentaciji do 19 godina podare još jednog talentovanog igrača.

- Nemci ga zovu Mili Popović, došao je iz Australije i igrao za jedan klub iz okoline Hanovera u omladinskoj ligi gde je bio najbolji strelac, a ove zime hteli su ga Štutgart i neki drugi klubovi Bundeslige. Njegov izbor je bio Keln i sada igra u timu ispod 23 godine. Želimo da ga proverimo, pružimo šansu i nadamo se da će opravdati naša očekivanja - ističe Mitar Mrkela u izjavi za zvanični sajt FSS-a.

Dokumenta Milislava Popovića se već nalaze u našem konzulatu u Hamburgu i očekuje se da sa novim pasošem debituje za reprezentaciju Srbije protiv Bugarske, 24 februara, a 2. marta omladince Srbije očekuje duel sa Španijom u kome bi se u timu našao i Lijanko Vojnović.

Omladinsku reprezentaciju Srbije očekuje poslednji krug kvalifikacija za prvenstvo Evrope koje se igra u Nemačkoj od 11. do 24. jula ove godine, a domaćini elitne runde kvalifikacija biće Srbija od 24. do 29. marta.

Rivali na putu do Nemačke su Danska, Crna Gora i Francuska.

Komentari / 0

Ostavite komentar