Ojadili RiTE Gacko, pa podijelili vilu

Postoje dokazi da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik luksuznu vilu na Dedinju kupio od aktuelnog direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandra Obradovića, jednog od ključnih aktera jedne od najvećih afera u Srpskoj, objavila je TV 1.

Republika Srpska 10.01.2016 | 19:37
Ojadili RiTE Gacko, pa podijelili vilu

Luksuzna vila na Dedinju, prema gruntovnom listu, nalazi se u beogradskoj opštini Savski Venac, a prethodni vlasnik je aktuelni direktor Elektroprivrede Srbije Aleksandar Obradović.

Obradović je bivši direktor predstavništva ČEZ-a u Srbiji, te Novih elektrana Republike Srpske-NERS, firme koju su zajedno osnovali ČEZ i Eelektroprivreda Srpske. NERS je trebalo da otvori novu elektranu, obnovi postojeću i otvori novi rudarski kop u Gacku.

Projekat je propao, ali ne i veze Dodika i Obradovića. Dodik 2007. godine postaje vlasnik polovine vile koju je ČEZ kupio upravo na ime Obradovića. Prema podacima iz zemljišnih knjiga, radi se o stanu površine 340 kvadrata, s garažom od 45 kvadratnih metara. Obradoviću je ostao stan od 460 kvadrata i garaža.

Dodik je kupovinu obavio u maju 2007. za 750 hiljada evra, i to u gotovini, a godinu dana kasnije kupovinu je pokušao pokriti kreditom od “Pavlović banke”.

Istovremeno, Duško Tomić, advokat vlasnika “Pavlović banke”, kaže da je imao uvid u svu dokumentaciju o kupoprodaji vile, a transakcija se dešavala za vrijeme mandata predsjednika Srbije Borisa Tadića.

“O tome treba da se pozabavi i Tužilaštvo za organizovani kriminal Srbije, neka oni riješe pitanje kako jedna izuzetno skupa atraktivna lokacija otišla za 750 hiljada, ako je procjena ljudi koji se razumiju u to da taj lokalitet vrijedi 2-3 miliona evra”, kaže Tomić.

Tomić tvrdi da posjeduje dokaz da je Dodik ugovor o kreditu za kupovinu vile na Dedinju ovjerio pečatom Vladom Republike Srpske. Nakon što je Dodik Tomićeve tvrdnje nazvao mešetarenjem, Tomić je izjavio da posjeduje kopiju ugovora, te da taj dokument ima i sam Dodik, ali i Tužilaštvo BiH koje vodi istragu.

“Nemam nikakve dileme da je njegova izjava vezana za to da on ne zna i da su to mešetarenja moja vezana za tu vilu netačna i da sam spreman, ukoliko se dokaže da je on u pravu, da se ispišem iz Advokatske komore radi etike, a on bi morao pored krivične odgovornosti da podnese ostavku i da ode na smetlište istorije”, kaže Tomić.

Tomić kaže da je spreman da objavi kopiju ugovora o Dodikovom kreditu za kupovinu vile na Dedinju, ali prije toga očekuje da se o tome izjasni Tužilaštvo BiH.

TV1/BN

Komentari / 85

Ostavite komentar
Name

In

10.01.2016 11:51

Molim vas,nemojte nam više išta objavljivati jer ovo više nema smisla dok neko ne odgovara za sve to. Puštajte nam priče o super životu, bajke, skaske i legende, da imamo osjecaj da je sve okej. Nema smisla vise pisati o svima ovima a niko nikada nije sjeo na optuzenicku i istraznu klupu. Puštajte nam recepte.

ODGOVORITE
Name

Mile macola

10.01.2016 15:56

Samo kradi micko a zasto ne kad je narod ko stoka bez uma !!

Name

gacko

10.01.2016 16:36

Slazem se sa vama u potpunosti. Sve se ovo znalo i te 2007. samo su svi i tada cutali. Kuce koje nikose u naselju Vrta u isto vrijeme kada i Dodikova vila,niko i njih ne pominje. Nije Dodik sve ovo mogao radoti bez Gatackih domacih izdajnika. Iste koje i sada cuva na RiTE. I sada Gacani znaju za novije pljacke na istoj. Akteri su isti,ili se krug malo prosirio,ali cute!!! Ako,imacemo se kada i kajati,ali ce crna zemlja opet biti teska za obraditi.

Name

profesor

10.01.2016 16:40

Narod koji izabere korumpirane,prevarante,lopove i izdajnike NIJE ŽRTVA VEĆ SAUČESNIK!!! -George Orwell

Name

Bauk

10.01.2016 17:13

Sta bi s aferama kilo zlata, Pavlović Banka, Komercijalna, ovo ono, dokle mislite da će narod ovo gutati. Kad ce neko u zatvor ili su ovo samo spinovanja. Sramota na ovaj način će opet Dodik pobijediti. Kakvo sad Gacko zna se da smo dobili arbitražu s Česima.

Name

Klisa

10.01.2016 17:51

Izvinite a kad će referendum-i?

Name

masta

10.01.2016 19:39

Ljudska masta, moze svasta. Pisati, optuzivati, lagati, samo zato sto mi neko nije o volji.

Name

Vozac autobusa

10.01.2016 20:05

A vi Gacani ko fol posteni. Nikakvo cudo sto je Dodik hapio stan od Gacka. Kad obicni VK radnici i vozaci u termi sa kupljenim diploma mogu imati stanove u Novom Sadu . Jesu plate u termi velike ali nisu tolike da se dijeci kupuju stanovi po NS a oni sefovi kupuju i u Beogradu . Neki imaju i apartmane po primoriju. jel to od plate ???????

Name

frenki

10.01.2016 20:47

Ma de bolan bitno je da se slavi kojekakve afere sad su nevazne....e moje ovce nikad pameti doci. Bivsi njemacki predsjednik christian wulff podnio ostavku kad se u medijima pocelo pricati da je primio mito u obliku putovanja. Nikad za nikad nece balkanski medvjedi stici kulturu njemackog naroda.

Name

p

11.01.2016 12:07

ZANIMLJIVO: Бакир“ је најфреквентнија именица у јавном простору Републике Српске, чешће изговорена и од именице „спекулација“.Изговарају је највиши носиоци власти Републике Српске с циљем да индукују страх у грађане. Оно што им је у дјетињству била Баба Рога или зла вјештица која је појела Ивицу и Марицу, то им је данас Бакир.

Name

makibl

10.01.2016 12:03

Neka nam je laka zemlja, ako ovi nastave da nas jasu.

ODGOVORITE
Name

NESTO MISLIM

10.01.2016 13:02

To znaci da je moguci scenario sledeci: CEZ preko svog direktora Obradovica (koji u tom poslu samo "pozajmljuje" ime) kupuje vilu za Dodika (ako je tako, radilo bi se o mitu), da bi im bili ucinjeni ustupci u vezi sa izgradnjom novog bloka TE Gacko. Tu bi trebalo provjeriti pod kojim uslovima je Vlada RS dala koncesiju Cesima, i kako je napravljena zajednicka firma EP RS i CEZ-a. Vjerovatno daleko ispod trzisnih uslova, mada je to tesko dokazati. Posao je propao, vjerovatno, sto neko nije ispostovao dogovor do kraja. Vjerovatno su Cesi drzali pola vile (pod Obradovicevim imenom) kao kauciju i garanciju da je Vlada RS (Dodik) ispuniti svoje uslove. Posto Dodik nije ispunio uslove (vrijeme ce pokazati koje) posao je propao, a propao i prevod druge polovine vile na Dodika. Cesi ne smiju da se zale, i pitanje je da li ce sve ovo potvrditi, jer su i sami ucini krivicno djelo davanja mita, tako da sad imamo situaciju CEZ-Dodik "pojela maca". Ranije se govorilo o tome da je vila kupljena od Komercijalne banke. Treba vidjeti sta je tu ustvari tacno. Kad se, i ako se, pokrene krivicni postupak, trebace ukljuciti i nadlezne drzavne organe Srbije i Republike Ceske. Ako je (a jeste) vila placena u gotovini, treba provjeriti da li se tu radilo o stvarnom, ili fiktivnom placanju. Moguce je da se tu radi o fiktivnom placanju (u kupoprodajnom ugovoru izmedju kupca i prodavca se samo konstatuje da se kupoprodajna cijena isplacena) tako da je prenos 750.000 EUR izvrsen sa Dodikovog racuna u Pavlovic banci na Dodikov racun u Komercijalnoj banci Beograd (ostaje otvoreno pitanje porijekla tih para). Taj transfer je (mozda) uradjen da se samo pokrije (maskira) moguce davanje mita (vile) Dodiku, u slucaju da se jednog dana "Vlasi dosjete". Upravo ono sto se dogadja sada. Ako su sredstva (750.000) uplacena direktno na neciji racun u Kom banci, treba vidjeti kome, i po kom osnovu. Vila je ocigledno kupljena znatno ispod trzisne cijene i treba vidjeti ko je bio njen stvarni vlasnik (CEZ, Obradovic ili Kom banka), i zasto je prodata ispod trzisne cijene. Kakve veze ima sto je Tadic u to vrijeme bio Predsjednik Srbije. Trajace ova TV novela. OCIGLEDNO.

Name

Milko

10.01.2016 13:05

Taslaci Bajo samo taslaci....

Name

blbl

10.01.2016 14:09

Kakvi bi mi patrioti bili kad ne mozemo ovakvu sitnicu tolerisati nase dragom presedniku? Zna om dobro da sa nama moze kako hoce.Dovoljno je da se pojavi dvije minute na RTRS i kaze kako narod voli RS i da narod nece dozvoliti da prodju lazni napadi na njega od opozicije,regiona,Evrope, celog sveta.

Name

Sitnica

10.01.2016 14:16

Baju prozivate za "tričavih" 750 hiljada eurića a ministar finansija iz MG pre nekoliko dana slavio u odabranom društvu prvih 50 miliona ali nije otkrio da li KM-ova ili eurića...

Name

Mi sami

10.01.2016 15:13

Hapsi to odmah.Da su sto put nasi.

Name

Bole

10.01.2016 15:23

Micko beri sve do zadnje markice kada vise ne bude onda u majku Rusiju.

Name

tuga

10.01.2016 12:04

Dok se mi bavimo nepstojećim napadima na RS, te njenom ugroženošću, izabrana vlast je jedini napadač i onaj ko je ugrožava. Kad se narod probudi biće kao iz narodne: KASNO MARKO NA KOSOVO DOĐE". 24 godine su prošle od nesretnog rata, a mi sve gore živimo i to je to. Gdje će nam djeca živjeti, vrijeme će pokazati?

ODGOVORITE
Name

мајдан

10.01.2016 12:22

Републику Српску ће укинути криминалци који се у њу највише заклињу.

Name

Bastion

10.01.2016 12:32

Nagradna pitanja za sve: 1. Koga su tenkovi SFOR-a doveli na vlast da unistava ono sto je srpski narod pravio i gradio krvlju? 2. Ko je izbacivao djecu palog borca iz nalog stana u Trebinju? 3. Ko je sacekao najveceg izdajnika srpskog naroda Biljanu Plavsic ? 4. Koga je ta ista Biljana politicki formirala? 5. Sta je sve ta ista Biljana priznala u Hagu i za sta se sve kajala? 6. Ko je reklao da Haski optuzenici moraju ici u Hag? 7. Ko je priznao u emisiji pre par god ,navodni genocid u Srebrenici? 8. Ko je bio politicki saveznik i nosilac kampanje Borisu Tadicu kojo je koalicioni partner sada Cedi Jovanovicu? 9. Ciji su poslanici izglasali sud BiH? 10. Ko nije ima dan ucesca u ratu a posle rata svaki dan prica kao da je neki heroj? 11. Gde su pare iz uprave za indirektno oporezivanje i ko je kupovao glasove tim parama u Zvorniku i ostalim gradovima RS! 12. Ko je morao kupiti 2 papka da bi produzio mandat? 13. Ko je sa Radoncicem rusio srpske kadrove u BiH pre tri god kad se poteglo pitanje kriminala u RS? 14 . Ko koristi funkciju predsednika svih gradjana da bi pretio novinarima citiram ,, imam jos 2 godine je...u ti mater,,? 15. Ko koristi svaku priliku da se uslihta Tomi i Vucicu a do juce ih je nazivao politickim pobacajem?

Name

Abc

10.01.2016 13:43

Dodao bi samo,ko je Republiku Srpsku Dodik svojevremeno nazivao republika sumska,a juce se pravi da je voli.

Name

Micko

11.01.2016 10:09

Ne znam zasto to tvrdite kad predsednik ljepo kaze: U Srpskoj se najbolje živi. Čovjek ne laze ni truna, on nigdje ne bi mogao ni da živi bolje nego ovde. Visoko čovjek gleda, ne vidi kontejnere, osiromasen Crveni krst, prazne javne kuhinje, gladan i nezaposlen narod. Što reče kralj Ibi, ne valja narod, mjenjaj narod.

Name

Хвала онима који пишу ћирилицом

11.01.2016 12:21

Бастион-заборавио си питање питање у вези са статусом Брчког.

Name

e sad

10.01.2016 12:04

Sljedi slucaj Novkovic-Dodik-Hipo Banka i racun Igora Dodika u Hipo Banci od 10.800.000.00 KM kao i priznanje Dodika pred Osnovnim Sudom Banjaluka u tuzbi protiv Dronjka da su navodi tacni jer je Dodik povukao tuzbu za klevetu protiv Dronjka u tom dijelu i samim tim priznao da sin Igor posjeduje racun sa pomenutim iznosom..Milorad Dodik je cuvar kriminala Hipo Banke ..

ODGOVORITE
Name

Dokazano

10.01.2016 17:56

On neće stati dok ga se ne zaustavi.

Name

Pregovori

10.01.2016 18:35

Nije kraj priče. Razgovaraju da Elektroprivreda RS prepusti dio Elektroprivredi Srbije, a da Telekom Srpske bude vraćen u vlasništvo RS. Time Mile dobija priliku da useli Telekom u zgradu Grand trade.

Name

Sumnja

10.01.2016 12:06

Ne nisu oni to uradili to se samo uradilo.

ODGOVORITE
Name

рудар

10.01.2016 12:26

једино вјерујем у адвоката Томића, ваљда нешто учини да одговорне приведе правди.

Name

cu ovoga

11.01.2016 07:12

Jedino vjerujem advokatu. Tebi treba staratelja dodijeliti, druskane.

Name

9 januar

10.01.2016 12:09

Sretan vam Dan republike da se ne zaboravi...

ODGOVORITE
Name

1992

10.01.2016 12:10

Samo napred Baja kupi još koju Vilu dok si još na mandatu,a neka narod gladuje obraz ti ko djon.

ODGOVORITE
Name

Piksi

10.01.2016 20:09

Razbolim se kad vidim kakvi nas likvi "rade"...ovaj zalizanko Aleksandar da nas pljačka...eh, frajeru, da se ponosamo u jednoj ferki na livadi po muški, a?

Name

posten

10.01.2016 12:10

Dosta vise pisanja a nista se ne poduzima...Pomirimo se cinjenicom da smo nemocni bar da narod nikako ne izlazi na izbore..SZP je puno pomogao Dodiku da se vrati i ojaca svoju poziciju...Nazalost ali je tako.

ODGOVORITE
Name

dr

10.01.2016 12:11

Ma niko mu nista ne moze taj je gori od JOSIPOA BROZA po pitanju imovine lopov je Mile al sto mi kazemo svjetski.

ODGOVORITE
Name

Ukio grupa

10.01.2016 12:31

Divim se predsedniku na brzini , da stigne tamo i ovamo.

ODGOVORITE
Name

crni milojko

10.01.2016 12:36

Sve je ovo Alija Izetbegovic kriv.

ODGOVORITE
Name

bileca

10.01.2016 12:58

Alija izetbegovic hoce da rasturi srpsku..joj haha

ODGOVORITE
Name

jad i bes

10.01.2016 13:02

Ništa neobično. RiTe Gacko je platilo posao revitalizacije rudarske opreme preko 40 miliona KM, a bolje upućeni kažu da vrijedi posao manje od 20 miliona KM. U Gacku se priča da je to vraćan neki dug prema Borisu Tadiću.

ODGOVORITE
Name

Slučajno ili ne

10.01.2016 14:08

Kaldera dobijala posao remonta bagera...a nikad to nisu radili...slučajno ili ne?

Name

Bauk

10.01.2016 17:04

A znate li mamlazi gatački, sa školom iz Širokog, koliko su proizveli ti revitalizovani sistemi u prethodnom periodu?

Name

Spartan

10.01.2016 13:09

Nije tačno !!! Izdajnici,ne napadajte nam Predsjednika Dodika !!! On je pravi Srbin i sa Vučićem brani Republiku Srpsku ! Živjeo nam naš predsjednik Milorad Dodik!

ODGOVORITE
Name

Gagi BL

10.01.2016 19:43

Idi lijeci se!

Name

frenki

10.01.2016 20:59

Ti si onaj tipicni krkan nisi nista dalje vidio od sume njive i navece dnevnik...

Name

bluka

10.01.2016 23:17

Jos jedan kojem se osladio "Ronhil"

Name

Lopi

10.01.2016 13:12

Vlast imamo sposobnu da sebe i famiju,sluge obogati, i uspjevaju natjerati gladni narod da srbuje,ovo svijet nije vidio.

ODGOVORITE
Name

nema veze

10.01.2016 13:14

Neka je sve pronevjerio i pokrao, on je opet najveći vođa Srba. Pa vi bi da nam se predsjednik vozi na biciklu i da je podstanar.

ODGOVORITE
Name

E jado

10.01.2016 13:50

Tvoje pitanje sadrzi odgovor na mnoga pitanja! Jadni mi sa nama!

Name

Re

10.01.2016 14:00

Urugvajski predsjednik se vozi na biciklu i u staroj folciki.

Name

zumba

10.01.2016 13:14

Ide Mile stranama,kitio se parama, pare su mu cvijece,ali MUP mu nista nece.

ODGOVORITE
Name

Ovaj Obradovic

10.01.2016 13:18

ovaj Obradovic ima 5 kucnih pomocnica u ovoj vili.

ODGOVORITE
Name

nnn

10.01.2016 13:22

A sad znaci rite Gacko, nista Pavlovic Banka.

ODGOVORITE
Name

poskok

10.01.2016 13:28

Prođe dan RS sad ćete gladovati najmanje 10 mjeseci, 50% RS-a. Sije vam priču o patriotizmu, a čovjek Vas opljačkao. Živite na kredit a Vaš patriota je Srpsu uništio.

ODGOVORITE
Name

Micooo

10.01.2016 16:18

Samo tako Micooo tvoji papci uz tebe su , sta nam mogu ha ha ha.

Name

Jebes politicare

10.01.2016 13:38

A sto nas Mile brani i nasu RS.Vama je to svedno..Malo i on mora macnut.

ODGOVORITE
Name

Serdar karamarko

10.01.2016 13:45

SEBI Ja DO TOKIJA.

ODGOVORITE
Name

stojko

10.01.2016 14:06

Haha majstore dobra ti ova.

Name

Papagaj

10.01.2016 14:00

Kad već sve to znate pitam se zašto dokaze ne prosledite tužilaštvu i SIPA-i? Mektić onda ne zna da obavlja posao! Ponavljate se kao papagaj...evo već dvije godine...trese se gora, a ni miš se još nije rodio . SzP razočarao skroz, moj glas vam je vrlo upitan...

ODGOVORITE
Name

Beli...

10.01.2016 17:17

Pa polako sve ce ovo uskoro biti i zvanicno kada usledi optuznica.Ne ide to tako lako.Samo nemojte tada reci da je to udar na instutuciju predsjednika jer ako je iko na nju udario to je Dodik! SROZAO JE DO DNA!

Name

re

10.01.2016 17:54

Za sve postoji procedura. Samo jedan propust u proceduri, bio kriv ili ne, ode sve do đavola.

Name

Miki

10.01.2016 14:11

Dodik je dokazani kriminalac.Šta čeka SzP i SIPA.

ODGOVORITE
Name

Miki maus

10.01.2016 16:20

Hajd' što reče šta čeka SIPA, ali ono za SzP ti je toliko glupo...

Name

borac RS

10.01.2016 14:13

NISTA TO NIJE STA CE NAROD JOS SAZNATI O LOPOVU DODIKU. IZVUCI SE NECE OD PRAVDE. MOZE LUKAC ZAPOSLITI JOS 5000 POLICAJACA ALI GA SPASITI NE MOGU.

ODGOVORITE
Name

Mostar

10.01.2016 14:18

Šta se bunite sada? Juče ste ga kovali u zvijezde! Dabogda se otcijepili i Dodikova dinastija vam vladala dovijeka kad ste tako glupi.

ODGOVORITE
Name

Abc

10.01.2016 22:01

Ti citas Srpske vijesti hehehe,ne brini se ti i vama ce isto doci samo nema mu.a niko da to pokrene kod vas.

Name

hercegovac

10.01.2016 14:38

Krenulo je od Gacka,sledeće je Trebinje! RiTE Gacko,HET to su najveći izvori kriminala i pranja para u RS.Šta će sad narodni poslanici iz Hercegovine.

ODGOVORITE
Name

TREBINJKA

10.01.2016 16:29

DA ,JE HERCEGOVINA BILA SAMOSTALNA REPUBLIKA,IMAKLA BI MED I MLIJEKO.NAROD BI BIO ZADOVOLJAN .SADA SMO DNO DNA SA NJIMA . TREBA SE NAJVISE CUVATI DOMACEG ZLA .

Name

Resursi

10.01.2016 17:22

Upravo tako! Kolike resurse ima Hercegovina a tako je siromašna. Dokle će novac koji se ovdje proizvodi ići u BL?

Name

human

10.01.2016 14:39

Ja cu i dalje glasati za Dodika, jer ne znam sta radim.

ODGOVORITE
Name

Xxl

10.01.2016 21:42

To care. Bice trave

Name

Strpajte

10.01.2016 15:07

Kriminalca iza debelih resetaka. Na neodredjeno vrijeme.

ODGOVORITE
Name

Hm

10.01.2016 15:17

Zasto tuzilastvo ne nalozi SIPI da ga uhapsi? Zato sto to Bakir izetbegovic i Dragan Covic sredjuju. Zasto? Zato sto su poslije Dodika oni na redu.

ODGOVORITE
Name

Sve je rekao Nikolaj Velimirovic

10.01.2016 15:27

http://uimenaroda.rs/drugi-piu/iz-drugih-izvora/73-ne-kradi-dr

ODGOVORITE
Name

SOKOL

10.01.2016 15:51

NERAZUMEM VISE NI TUZIOCE NI ISTRAZITELJE JEL IMA DOKAZA ILI NE JEL POCINJENO KRIVICNO DJELO ILI NE , ILI HAPSITE ILI SUTITE BRATE VISE, GODINA DANA SE VEC OBJAVLJUJU PODACI O NAVODNOM KRUPNOM KRIMINALU....PA IZ NOVINA I SA VAZEG SAJTA TUZIOCI SU MOGLI DOCI DO SAZANJA AKO HOCE STA RADITI....

ODGOVORITE
Name

OZREN DOBOJ

10.01.2016 16:48

Milorad Dodik je kriminalac, bolestan i opasan čovjek i sve ovo neće izaći na dobro po RS. Mene ne brine on i njegovo stanje,koliko me brine stanje svijesti srpskog naroda.Volio bih da znam koji je to mentalni sklop jednog roditelja i porodice poginulog borca,jednog ratnog vojnog invalida,jednog demobilisanog borca,penzionera,pojedinih ljudi iz SPC,pojedinih ljudi za koje sam mislio da su časni i pošteni srpski patrioti pa glasaju i podržavaju Dodika a znajući za sva njegova nedjela od 92. do danas.Da li je u pitanju neznanje,neinformisanost,podanički mentalitet,strah,lični interes,ovo zaslužuje jedno ozbiljno istraživanje odgovarajućih stručnjaka.

ODGOVORITE
Name

Ozrene

10.01.2016 18:03

Hajde ti do doktora da ti promeni terapiju...

Name

Divlja jabuka

10.01.2016 19:10

Ozren Donoj, ovaj klipan sto ti savjetuje da uzmes lijek je upravo dokaz da si u pravu. Naopako nasadjene budaletine i jesu najveca opasnost, kako kod da se neki prostor vabi. Sve zivo uvoze jedino budaletina ima za izvoza.

Name

Poslednji kineski car

11.01.2016 06:18

Ratovao sam na Ozrenu. Tada sam vidio da su ozrenci casni i posteni ljudi sto i ti druze samo potvrdjujes. Pozdrav tebi i svim ozrencima.

Name

nn

10.01.2016 18:22

Ovo je izgleda "Ide Mile Lajkovačkom prugom".....

ODGOVORITE
Name

Dalje

11.01.2016 08:15

Ko mu je drug?

Name

fos

10.01.2016 19:51

Neznam ima li ijdna afera u srpskoj republici da se nespominje presjednik, ili neko blizak njemu....SAMO NEZNAM ILI JE COVJEK STVARNO MOCAN I NEMOZETE MU NISTA ILI OD TIH AFERA NEMA NISTA DJELUJE MI DA SU IZMISLJENE....

ODGOVORITE
Name

Bg

10.01.2016 20:51

Nemojte ljudi pisati gluposti. Stan je plaćen realno , koliko su ga i drugi platili na toj lokaciji. Prodavac je Komercijalna banka koja ih je javno nudila preko medija. Kakve gluposti.

ODGOVORITE
Name

Re Trebinjks

10.01.2016 21:20

Sto da Hercegovina bude samostalna ja bi da Granicarevo bude samostalno i bilo bi najbogatije selo na svijetu,koliki bi dohodak po glavi imalo.Pametna moja Trebinjko.

ODGOVORITE
Name

kum

10.01.2016 21:54

Citajuci ovo stvarno mora covjek da se pita koje normalan? Ovo vise nema smisla niti ima iko karaktera. Gje je nase jadno pravosudje kad pored takvih optuzbi svi cute Da vas je sramota i zasto primate platu? Kako se tu niko ne odsjeca nadleznim! To sve treba raspustiti ili dokazati nesto drugo. Kako niko nece da izadje i kaze da je to tako pa nek narod odluci ili se svi bojite Dodika

ODGOVORITE
Name

OVCA

11.01.2016 21:54

SVE SI U PRAVU KUME. OVDJE JE ODAVNO ZRELO ZA KUKU I MOTIKU,

Name

Молба

12.01.2016 22:29

Господине Мектић, молим Вас хапсите.

ODGOVORITE