Novogodišnji manikir

Standardne opcije za najluđu noć u vidu zlatnih, srebrnih i crvenih nijansi na noktima ove godine dobile su dopunu – svetski trendovi nalažu kombinovanje mat lakova i sjajnih tekstura. Takođe, nijedna zimska kombinacija nije potpuna bez kamenčića, a ovo su samo neke od ideja za idealni novogodišnji manikir.

Moda i ljepota 31.12.2015 | 11:12
Novogodišnji manikir

Nokti boje kože sa crnim vrhovima i šljokicama

Ništa nije elegantnije od kombinacije krem nijansi i crne, još ako „prste“ umešaju i srebrni tonovi rezultat će biti glamurozan. Igrajte se sa sjanim trouglastim šljokicama u ovom zanimljivom, svečanom manikiru. Neobični crni vrhovi mogu se kombinovati sa kamenčićima. Ako koristite sjaj ili svetlucave šljokice kao završnicu, svaka vaša odevna kombinacija biće dodatno naglašena.


„Krvavi“ francuski manikir

Ovaj jedinstveni dizajn je žestoka, kreativna verzija klasičnog francuskog manikira. Iako je dizajn savršen za Noć veštica, snažne boje čine ga nosivim tokom zimske sezone. Još bolje, koristite kombinaciju svojih omiljenih boja. Možete da koristite različite teksture kao što su mat, šljokičava ili sjajna i da ih prilagodite svom ukusu.

Mat crni nokti sa kamenčićima

Ovo je izuzetno jednostavan, a ipak dopadljiv dizajn. Nanesite dupli sloj crnog laka za nokte. Zatim nanesite sloj bezbojnog ili neutralnog providnog mat laka na nokte. Završite izgled koristeći crne kamenčiće samo na nekim noktima. Ovakav dizajn zahteva samo malu količinu truda, a rezultati će biti fenomenalni.


Mat nokti sa kamenčićem i šarama

Reč je o savršenom receptu za instant glamur tokom praznika. Koristite mat završnicu ili boju koja dolazi u mat teksturi. Kada je u pitanju ovakav manikir, izgled noktiju treba da bude jednostavan i elegantan, sa ukusno postavljenim kamenčićem.

Sivi mat nokti sa sjajnim kamenčićima

Ovaj izgled je lakše postići nego što to izgleda. Počnite nanošenjem dva sloja omiljenog sivog laka za nokte. Dok se lak suši, samo jedan nokat ukrasite zlatnim nitnama. Završite mat premazom. Siva nijansa izgleda zapanjujuće kada se spoji sa svetlucavim kamenčićima u boji šampanjca.

Klasični sjajni, tamni manikir

Ravnomerno namazani nokti su umetnost sami po sebi. Hrabra, tamnoplava boja koja deluje gotovo crno, idealna je za zimu. Dobro se slaže uz bilo koji ten, šminku i garderobu. Ne morate da koristite kamenčiće ili druge ukrase za neverovatni manikir – jednostavnost je nekada bolja opcija.

RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar