Murinjo oprostio Kosti, a sad će ga prodati!

"Kosta je privilegovan", rekao je Murinjo, nakon što ga je napadač gađao markerom, ali već tada bio je spreman za transfer. Čelsi dovodi velika pojačanja!

Fudbal 03.12.2015 | 10:00
Murinjo oprostio Kosti, a sad će ga prodati!

"Kosta je privilegovan", rekao je inače nepokolebljivi menadžer Čelsija Žoze Murinjo, nakon što ga je nezadovoljni napadač tokom derbija sa Totenhemom (0:0) gađao markerom koji je nosio tokom zagrevanja.

"Da je hteo da me pogodi, gađao bi me ciglom", našalio se Murinjo, koji je Kostu poslao na zagrevanje, ali ga nije uveo u igru, što je razbesnelo jednog od najprljavijih igrača na svetu.

Ali, ne lezi vraže...

Svi su izgledi da je Kosta, ne samo zbog ovog gafa, završio karijeru u Čelsiju, kao i da je odluka o tome doneta još ranije. Da li je Brazilac sa španskim pasošem nešto načuo, ili ne, ne znamo, ali...

Menadžer Čelsija napraviće rekonstrukciju u napadu tima u zimskom prelaznom roku pošto želi da dovede Tomasa Milera, Džejmija Vardija i Antoana Grizmana, piše "Daily Mirror".

Kako se navodi, Portugalac je voljan da se odrekne prvog napadača Dijega Koste posle sukoba koji imaju u poslednje vreme i novac od njegovog transfera kao deo uloži u dolaske pomenute trojice. Šampionu Engleske najteže će biti da ubedi Milera da pređe iz Bajerna jer je zadovoljan u matičnom klubu, ali i jer u redu za njega već stoji Mančester Junajted.

Fudbaleri Čelsija posle 14 kola Premijer lige postigli su 17 golova, od kojih samo četiri napadači Dijego Kosta, Radamel Falkao i Loik Remi.

Kada se tome doda da se najbolji igrač prošle sezone Eden Azar još nije upisao u strelce, a samo jedan su dali Oskar i Pedro, jasno je da su pojačanja u napadu neophodna.

Komentari / 0

Ostavite komentar